- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.041
Bizene kizim temizle isteAy kız kafki bn bir eve giriştim dip temizlige annem gil yok bu gece şehir dışına gittilerev bana kaldı e cuma günü misafirlerim var ve evin halı berbaaatt şimdi halıyı sildim daha kanepe pencere derkeeennn 12den assagi isim bitmeezz sizleri çok öptüm ha bide yardıma gelin lutfeeğğğnnnn
Bizene kizim temizle iste
Hain domdom sendende bu beklenir işte
Kiz yeni çiğköfte yedim saol senin dunki resminden sonra bugün yemeseydim olurdum
Ben dun cigkofte yapmistim ondan bahsediyor canim zaten iclikofteden degilBebeğim bu çiğköfte değil İÇLİKÖFTE AHHHH AH....
Ayy o zaman ben hepsinii yerim kii hele sen yaptiysaann daha bi guzeldirr hepsii nasil yenmeezzzAzra910 ayy, pardon bebeğim
Huzurkokulu kuzusu yerken kamp çevresinde yürüyüş de yaparız bişeycik olmaz
Hehehe bende oyleee ama yinedee basen cikmiyo degilYiyorum yiyorum kilo almiyorum sefam olsun
Allahtan bende yok basenHehehe bende oyleee ama yinedee basen cikmiyo degil
Ama benimde kalcalarim cok buyuk yine sigamiyorumAyy ne guzeell sanslisinn
Avatarindaki sen isen minyonsun ye gitsinbayan nihayet onceee pastalarr sonra icli koftelerrrr sonraa basenden koltuklaraa sigmayalimm mii kuzumm napalimmm simdii
Ay sende bendensiinn beden zayif kalcalar kocamaanAma benimde kalcalarim cok buyuk yine sigamiyorum
Evet benimm ama o zaman cok zayiftim sok olacaksin ama o zaman 39 kiloyum bennnAvatarindaki sen isen minyonsun ye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?