- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #30.801
Sağa sola sataştım,laf attım,sarktım ahahhahamegim❤♡❤♡❤♡ nasılsın?
hahah iyi yapmışın :)))) ❤♡❤♡❤♡Sağa sola sataştım,laf attım,sarktım ahahhahaakşamı ettim anlayacağın,evime gitme hazırlığı içindeyim şimdi
Bende yorgunum ve skldimIyiyim lokumumbasbelasiyim Sıkıldım,yoruldum,konuşmaktan çenem ağrıdı. Eve gidip kara sevda seyretmek istiyorum.
Sen napıyosun?
15 dakkaya evdeyim bende. Kara sevda izlemece bu geceBende yorgunum ve skldimevdeyim biraz once geldim
Napiym kuzum yemek yapmakla uğraşıyorum gelinin durursa.damadini emziriyorum sen napyon kuzucum
Selam fıstıkkızlar selam❤♡❤♡❤♡
Bu hâline bayılıyorumSağa sola sataştım,laf attım,sarktım ahahhahaakşamı ettim anlayacağın,evime gitme hazırlığı içindeyim şimdi
15 dakkaya evdeyim bende. Kara sevda izlemece bu gece
Tatlı yanağım çok özledim seni benBende yorgunum ve skldimevdeyim biraz once geldim
ooo yetişirsin o zaman❤♡❤♡❤♡15 dakkaya evdeyim bende. Kara sevda izlemece bu gece
nasılsın tatlım❤♡❤♡❤♡ ama ben iftara kaçıyım herif bekler❤♡❤♡❤♡iftar sonrası burdayım❤♡❤♡❤♡Napiym kuzum yemek yapmakla uğraşıyorum gelinin durursa.
Tabiki bu saate kadar yaptim ve 18 dk kaldı çok şükür iftara
Selam fıstık
Iyiyim canım şuan ezan okunuyor burda çok şükürooo yetişirsin o zaman❤♡❤♡❤♡
nasılsın tatlım❤♡❤♡❤♡ ama ben iftara kaçıyım herif bekler❤♡❤♡❤♡iftar sonrası burdayım❤♡❤♡❤♡
bizde yedik geldim :)) (görende oruç tuttu sanar :)) ) ❤♡❤♡❤♡Iyiyim canım şuan ezan okunuyor burda çok şükür
Bende ozledim osssleeemmmimmmTatlı yanağım çok özledim seni ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?