- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.749
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #30.841
Rabbim daha uzun seneler versin.insallah beraberce:))
Nil :) ben eliz olsun cok istedim ama esim istemedi ortak kararla nil koyduk artik :)Amin canım cümlemize =)
kızının adı ney
kız ismi arıyoruz
yeğenim geliyo da
Nil :) ben eliz olsun cok istedim ama esim istemedi ortak kararla nil koyduk artik :)
Benimde cok secenegim yoktu 3 4 isim vardi elimde eleye eleye bu oldu.kayinvalidem ve annem nil cok kisa soylemesi zor falan nilsu nilay bi ek koyalim falan dediler giciklanmistimm :) nil olucak dedimm bi ara nilufer dusunmustum.vazgeçtim sonraNil
çok sevdiğim bir isim..
Bir de
Asya..
=)
Hosbuldum canimmm =)hosgeldiniz obamiza yeni yafrukurt
Benimde cok secenegim yoktu 3 4 isim vardi elimde eleye eleye bu oldu.kayinvalidem ve annem nil cok kisa soylemesi zor falan nilsu nilay bi ek koyalim falan dediler giciklanmistimm :) nil olucak dedimm bi ara nilufer dusunmustum.vazgeçtim sonra
Derler bizimkilerde de vardi o potansiyel ama firsat vermedim:) benim kv iyidir esimin ananesi cok mudahale eder erkek olursa dedesinin adini koyun diyodu rustemNil iyi olmuş, kısa isimleri seviyorum ben =)
adıyla yaşasın prenses inşallah
benim kv de kızın olursa benim adımı koy diodu
selam color ❤♡❤♡❤♡Selam obanin yafrukurt gülleri
Senin tükana ni oldu nisanimmselam color ❤♡❤♡❤♡
ne oldu kız tükkanıma :)Senin tükana ni oldu nisanimm
Dagildinizmi devam mi benim gozler pert kor olursam sebebi kk olucakne oldu kız tükkanıma :)
devam ediyoruz tatlım❤♡❤♡❤♡ buraya da yazıyorum :)Dagildinizmi devam mi benim gozler pert kor olursam sebebi kk olucak
ay yerim bunu çok tatlı ama ❤♡❤♡❤♡
merhaba meg ❤♡❤♡❤♡ nasılsın?Miraba yafrukurtlar
Miraba yafrukurtlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?