- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #30.861
merhaba meg ❤♡❤♡❤♡ nasılsın?
çok ilginç bir şey yapıyorumIyiyim. Tükandayım işte..
Siz ikiniz napıyosunuz bakiim?
Kraker yiyommIyiyim. Tükandayım işte..
Densizlik edip oruclu insanlarin Arasında dedim bunuIyiyim. Tükandayım işte..
evet hamilelerde var burdaDensizlik edip oruclu insanlarin Arasında dedim bunukusura bkmyn kizlar bos bulundum
Kocana soyle gelirken aliversiinn :)evet hamilelerde var burdaçok yanlış yaptın color seni affetmeceğim
kız şaka yaptığımı anlamışındır inşallahKocana soyle gelirken aliversiinn :)
Canin cekmistir diye dedim kız. Beni affetmeme kisminin saka oldugunu anladim tabikisiikız şaka yaptığımı anlamışındır inşallah
hahah yok kız o kadar çok yedim kiCanin cekmistir diye dedim kız. Beni affetmeme kisminin saka oldugunu anladim tabikisii
meg ne tükanın var senin ya ben bilmiyorumYafrukutlarım,çok pardon ya gelen giden oldu yazamadım. Color krakerini sevsinler
Petshop. Kedi köpek kuş balık malzemeleri/mamaları dükkanı. Asla canlı satışı yok. Mama ve aksesuar sadece.meg ne tükanın var senin ya ben bilmiyorumveya hafızam o kadar kötü ki hatırlamıyorum
oh ne güzel❤♡❤♡❤♡ hayırlı bol kazançlar o zamanPetshop. Kedi köpek kuş balık malzemeleri/mamaları dükkanı. Asla canlı satışı yok. Mama ve aksesuar sadece.
Amin Nisanım,teşekkür ederim.oh ne güzel❤♡❤♡❤♡ hayırlı bol kazançlar o zamanbence de canlı satış yapmaman çok güzel .
Petshop degil mimeg ne tükanın var senin ya ben bilmiyorumveya hafızam o kadar kötü ki hatırlamıyorum
bence de . en güzelini yapıyorsun valla❤♡❤♡❤♡ para kazanayım derdine düşüp hayvanları düşünmemezlik etmiyorsun❤♡❤♡❤♡Amin Nisanım,teşekkür ederim.
Ben hayvansever olduğum için,bu işi yapıyorum. Hayvan satılmasına çok karşıyım zaten..
bende zaten o tarz olduğunu hatırlıyor gibiydim bi soruyum dedimPetshop degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?