- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.750
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #31.281
meg bu aralar hassas tatlım çok ley yapma kıza :)
Kapanması benim de içimi sızlatıyor. Ama yafrukurtlar başka topiklere dağıldıkuzum ne zamandır buradayım,
bayan nihayet bile fırsat bulup gelemiyo
ama ben hep obanın başında oldummm
Bırakmammmm kapanmasın !
Afiyet olsun enyagilimnamazini orucunu da rabbim kabul etsin
Kapanması benim de içimi sızlatıyor. Ama yafrukurtlar başka topiklere dağıldı
Ay çok şükür ki 12bucuk gibi yattik beraber ben yatmadan yanina uyumuyor.onu uyutayim derken kendimde uyumusumAmin canım cümlemizin. .
minnak uyuyo galiba?
Bu bayan nihayetin topiği değil ki. Ben o zaman editörüm diye,ondan rica etmiştim burayı açmasını..yeni bir oba mı kursan megim?
Biz burdayiz megitomKapanması benim de içimi sızlatıyor. Ama yafrukurtlar başka topiklere dağıldı
Bu bayan nihayetin topiği değil ki. Ben o zaman editörüm diye,ondan rica etmiştim burayı açmasını..
Farkeder mi?
Biz 3 kişi obandayız tatlı cadim üzülmeKapanması benim de içimi sızlatıyor. Ama yafrukurtlar başka topiklere dağıldı
Zayıflama/spor vs topiklerine takılınabilir. Bunda sorun yok zaten.Biz burdayiz megitom
Yani ekstra takildigim zayiflama takimim var baskada bi yer yok :) uzulmesin megitomm operimm
Ay çok şükür ki 12bucuk gibi yattik beraber ben yatmadan yanina uyumuyor.onu uyutayim derken kendimde uyumusumkalktim 1 bucukta sporumu yaptim simdi sahurumu yapiyorum iste bende namazimi kilar yatarim ezani bekliyorum:)
Tatlı cad im üzülmüş mü:) ay kıyamam ❤❤❤bana da laf geldi galibaZayıflama/spor vs topiklerine takılınabilir. Bunda sorun yok zaten.
Ama sabahtan akşama başka yerde geyik yapıp,obaya 2 mesaj atmayanlar var. Yada sadece 2 mesaj yazıp kaçanlar.. Sözüm onlara
Ne tatlısın yaBiz 3 kişi obandayız tatlı cadim üzülmeama gece sesten uyuyamiyorum dersen karışmam
Ne tatlısın ya
Ya kusura bakmayın gerçekten duygusallaştım bu gece
Ay ay duygusal tatlı cadimda çok tatlı ❤❤❤❤Ne tatlısın ta
Ya kusura bakmayın gerçekten duygusallaştım bu gece
Vay vay kız neler dinliyorsun sen :))
bu şarkıyı dinle megim iyi gelir. .
Haha ben değil, kk'dan bir arkadaş profilinde paylaşmış denk geldiVay vay kız neler dinliyorsun sen :))
Ustume alinirim bende ozamanZayıflama/spor vs topiklerine takılınabilir. Bunda sorun yok zaten.
Ama sabahtan akşama başka yerde geyik yapıp,obaya 2 mesaj atmayanlar var. Yada sadece 2 mesaj yazıp kaçanlar.. Sözüm onlara
Alışkanlık yapıyor burasi.hele.birde sevdigin insanlar olusunca zamanla kopamiyorsun :)Sporda yaptın maşallah canım sana.
Ben de bekliyodum okundu hala çıkamadım kk'dan. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?