Yafrukurtlar toplanıyor :)))

kuzum ne zamandır buradayım,
bayan nihayet bile fırsat bulup gelemiyo
ama ben hep obanın başında oldummm
Bırakmammmm kapanmasın !

Kapanması benim de içimi sızlatıyor. Ama yafrukurtlar başka topiklere dağıldı

Amin canım cümlemizin. .
minnak uyuyo galiba?
Ay çok şükür ki 12bucuk gibi yattik beraber ben yatmadan yanina uyumuyor.onu uyutayim derken kendimde uyumusum kalktim 1 bucukta sporumu yaptim simdi sahurumu yapiyorum iste bende namazimi kilar yatarim ezani bekliyorum:)

Bu bayan nihayetin topiği değil ki. Ben o zaman editörüm diye,ondan rica etmiştim burayı açmasını..
Farkeder mi?

Fark etmez tatlışım
öyle bir seçenek diye sundum.

Toplansın millet dağıldıkları yerden. :/

Biz burdayiz megitom
Yani ekstra takildigim zayiflama takimim var baskada bi yer yok :) uzulmesin megitomm operimm
Zayıflama/spor vs topiklerine takılınabilir. Bunda sorun yok zaten.
Ama sabahtan akşama başka yerde geyik yapıp,obaya 2 mesaj atmayanlar var. Yada sadece 2 mesaj yazıp kaçanlar.. Sözüm onlara

Ay çok şükür ki 12bucuk gibi yattik beraber ben yatmadan yanina uyumuyor.onu uyutayim derken kendimde uyumusum kalktim 1 bucukta sporumu yaptim simdi sahurumu yapiyorum iste bende namazimi kilar yatarim ezani bekliyorum:)

Sporda yaptın maşallah canım sana.
Ben de bekliyodum okundu hala çıkamadım kk'dan. =)

Ama sabahtan akşama başka yerde geyik yapıp,obaya 2 mesaj atmayanlar var. Yada sadece 2 mesaj yazıp kaçanlar.. Sözüm onlara
Tatlı cad im üzülmüş mü:) ay kıyamam ❤❤❤bana da laf geldi galiba

Ustume alinirim bende ozaman yani telefondan zor takip ediyorum acikcasi ben elimden geldigi kadari ile aranizda olmaya calisiyorum megim :/ tablet acmam lazim onada kizim musade etmiyor istiyor :/ kendi takimimda bile menu yazıyorum soru cevapliyorum kaçıyorum hemen.ay üzüldüm ya

Sporda yaptın maşallah canım sana.
Ben de bekliyodum okundu hala çıkamadım kk'dan. =)
Alışkanlık yapıyor burasi.hele.birde sevdigin insanlar olusunca zamanla kopamiyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…