- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #31.301
Çok severim güzel müzikleri var bununHaha ben değil, kk'dan bir arkadaş profilinde paylaşmış denk geldi
tıkladım açıldı, sardı baya..
Ooo yabanci iyidirHaha ben değil, kk'dan bir arkadaş profilinde paylaşmış denk geldi
tıkladım açıldı, sardı baya..
Pışıık,bulursan yirsin,yiye yiye arkadaşlarını,yalnız kurt kalmışın,hani ortalıkta kimse yookSESİMİ DUYAN VAARMIII,bak hiç ses yok
Kaldır bakalım ekibi,kaç yafrun var görelim
Ne tatlısın ya
Ya kusura bakmayın gerçekten duygusallaştım bu gece
Sarmaz mı kız 3 ayda guru oldu çenedenUstume alinirim bende ozamanyani telefondan zor takip ediyorum acikcasi ben elimden geldigi kadari ile aranizda olmaya calisiyorum megim :/ tablet acmam lazim onada kizim musade etmiyor istiyor :/ kendi takimimda bile menu yazıyorum soru cevapliyorum kaçıyorum hemen.ay üzüldüm ya
Alışkanlık yapıyor burasi.hele.birde sevdigin insanlar olusunca zamanla kopamiyorsun :)
Çok severim güzel müzikleri var bunun
Hep tanışmak istemişimdir kendisiyle :))
Tatlı krizim gelmişti zaten pişir meg :))Seni yiyecem gene yiyecem,gir şu kazana çabukk
Deli kiz ya :)Sarmaz mı kız 3 ayda guru oldu çenedendoğurunca ne yapacam bilmiyorum bebişi anneme baktirdirim bende buraya gelirim yine
Bende eski uyeyim ama aktif degildim marttan bu yana zayiflama muhabbetine takildim buralara gidemiyorum simdide. Bende uyumucam
Tatlisim oda benim ❤❤❤
Valla kızlar ben uyursam kusura bakmayınDeli kiz ya :)
Bende eski uyeyim ama aktif degildim marttan bu yana zayiflama muhabbetine takildim buralara gidemiyorum simdide. Bende uyumucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?