- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.141
hahah afiyet bal şeker olsun❤♡❥ღ❣Bı an ortalığı yıktı sakinleşti ve şimdi emiyor
hahaha anladımişim vardı biraz cnm
şimdi sen kaçmışsın
zararlı ama bunlarEki Görüntüle 2006472 Kızlar özledim valla,çayla atıştıralım...
Evet ama çok güzel yazararlı ama bunlar
Ah ah şöyle bir ateş yaksak saatlerce oturup izlerim.. düşüncelere dalarım.. Odunların arasından çıkan çıt çıt sesleri dinlerim.. Hafif rüzgar eser.. İnsan olduğumu yaşadığımı anlarım.
tatlı zehir tatlım yeme böyle şeylerEvet ama çok güzel ya,çocuklara bende diyorum ama,bu akşam saldım çayıra
burası ama geç kaldı oba sakinleriSizde de yağmur yağıyor mu izciler,buradaki yağmur oba ateşini söndürdü galiba,herkes bir kuytuya kaçışmışBuluşma yeri burasıydı değil mi?
Yanlışmı geldim acaba
oooo iyice şaire bağladın sen :))Ah ah şöyle bir ateş yaksak saatlerce oturup izlerim.. düşüncelere dalarım.. Odunların arasından çıkan çıt çıt sesleri dinlerim.. Hafif rüzgar eser.. İnsan olduğumu yaşadığımı anlarım.
Yağıyor. Orası neresi?Sizde de yağmur yağıyor mu izciler,buradaki yağmur oba ateşini söndürdü galiba,herkes bir kuytuya kaçışmışBuluşma yeri burasıydı değil mi?
Yanlışmı geldim acaba
Ah ah şöyle bir ateş yaksak saatlerce oturup izlerim.. düşüncelere dalarım.. Odunların arasından çıkan çıt çıt sesleri dinlerim.. Hafif rüzgar eser.. İnsan olduğumu yaşadığımı anlarım.
Türkiyenin doğusu veya batısı,güney ya da kuzeyi,yeterince açık ettim kendimi sanırımYağıyor. Orası neresi?
hahahhaTürkiyenin doğusu veya batısı,güney ya da kuzeyi,yeterince açık ettim kendimi sanırım
Sizde de yağmur yağıyor mu izciler,buradaki yağmur oba ateşini söndürdü galiba,herkes bir kuytuya kaçışmışBuluşma yeri burasıydı değil mi?
Yanlışmı geldim acaba
Sorma yahahahhabu kadar açık etmeseydin yahu
kızz aaa bitmedi mi işinyağıyo cnm yağmur burada da
ohh afiyet olsunnn
AngaraTürkiyenin doğusu veya batısı,güney ya da kuzeyi,yeterince açık ettim kendimi sanırım
Sizde de yağmur yağıyor mu izciler,buradaki yağmur oba ateşini söndürdü galiba,herkes bir kuytuya kaçışmışBuluşma yeri burasıydı değil mi?
Yanlışmı geldim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?