- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.181
haha şemsiye felan al bari ıslanmayok olmam canm çok severim yağmurda yürümeyi..
Nerede nerede nerde oluursan ollll,
benide benide benide aaal yanınaaa
haha şemsiye felan al bari ıslanma
Balıkesir GönenAz daha yukarı çık,izmir yazın sıcak olur,burası yurdumuzun benim yaşamam için en elverişli yeri,butik şehir
İftardan sonra yagiyordu bir ara simdi yok sanirim :) dışarıdan bir haberimm :) iyiyim bende yani iyi olmaya calisiyorum, aciiim
Biz yaniyoruz pfffhoşgeldin cnm
iyiyiz sen nasılsın
yağmur var mı orada da?
bende başlamam gerek doğumdan sonragece gece iyi spor yapıyosun valla şekercim maşallah!
dışarı soğuk olsa da ben yanıyorum yaBiz yaniyoruz pfff
Yağmur var fakat evde klima açık. Çünkü deli gibi nem var ve sıcakkkBiz yaniyoruz pfff
Hem gündüz hem gece çok çoook sıcakdışarı soğuk olsa da ben yanıyorum ya
bende başlamam gerek doğumdan sonra
Ezan okunmadı mı orada,hoparlör bozuktur,sen ye kuzuİftardan sonra yagiyordu bir ara simdi yok sanirim :) dışarıdan bir haberimm :) iyiyim bende yani iyi olmaya calisiyorum, aciiim
Annem her yağmurda bizi uyuturdu,simşekten korkmayalım diye küçükken...Yıllarca her yağmurda uykum geldi,kazık kadar kadın.Ama şimşekten hala korkarım
ben hiç sevmem amaHem gündüz hem gece çok çoook sıcak
Eee senin için normal artık canım
önce bi doğur diyorsun yanihele bir doğur da sen bacımm
başlarsınnn
=)
Ne güzel anlatmissin yaaAh ah şöyle bir ateş yaksak saatlerce oturup izlerim.. düşüncelere dalarım.. Odunların arasından çıkan çıt çıt sesleri dinlerim.. Hafif rüzgar eser.. İnsan olduğumu yaşadığımı anlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?