- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.750
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.221
coook var dahaInternetin yenilendi mi çikiletam
kim yazıyor kızKaç yerde yazıyo galiba sanırım oy kıyamamm
Kontrol ediim
insalık hali yahu giremeyebilirim :) ama 12 saat girmezsem %90 doğurmuşumdurGeçen gün 3 saat girmedin doğurdun sandık
bebek kalır mı kız bu saate :))Yazmıyo,bebekle uğraşıyo demek
kız ne yaptın hemen bitmiş internetcoook var dahabayrama
Ooyy anam,yıllar önce rölyeften böyle bir tablo yapmıştım,yeni eve geçince kaldırmıştım,bulayım onu,kız zevklerimiz uyuşuyor hee
Efendim internette sorun var benim ben bldirimdeki alıntılarla bakana kadar siz iki sayfa yazi0sunuz :))
Yaw Balıkesir diyorum Edremit,Gönen,Akçay?Buyur megim,ateş mi söndü
Sonra gelirsin belkikızlar ben yine çıkıyorum kusura bakmayın❤♡❥ღ❣ görüşürüzbi sıkıntı yok doğurmuyorum
Çocuklarıma yıllarca numara yaptım,bulutlar zıplıyor,ve fener yakıyor diye,sonuç,onlar korkmuyor ama anaları yorgan altına kaçıyor hala
gelirim inşallah❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Sonra gelirsin belki
İki deniz arası meeg,boşuna mı yosun kokluyoruz,kokusuna kurban olayımYaw Balıkesir diyorum Edremit,Gönen,Akçay?
kızlar ben yine çıkıyorum kusura bakmayın❤♡❥ღ❣ görüşürüzbi sıkıntı yok doğurmuyorum
evetuykun mu geldi şekercimmm?
tatlı rüyalar canım benimmmevet❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣
Kız sancın mı var,çantan hazır mı,sakin ol heyecan yapma,MEEEG,MEEEG,Napıyoduk bu durumda MEEEG,NİSAN EŞİN EVDE Mİİİİİ????gelirim inşallah❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣
İki deniz arası meeg,boşuna mı yosun kokluyoruz,kokusuna kurban olayım
Çanakkaleİki deniz arası meeg,boşuna mı yosun kokluyoruz,kokusuna kurban olayım
Kız sancın mı var,çantan hazır mı,sakin ol heyecan yapma,MEEEG,MEEEG,Napıyoduk bu durumda MEEEG,NİSAN EŞİN EVDE Mİİİİİ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?