- 30 Ocak 2017
- 14.987
- 200.712
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.561
Yapmaaa bizi galayana getirmeDiyetler rafa bu akşam çikilatam
hahah dur kızın niyetini bozmaDiyetler rafa bu akşam çikilatam
Bugün iki dilim baklava yidim ama ben :)
Sorun bakayım neden baklavaYapmaaa bizi galayana getirme
neden kızSorun bakayım neden baklava
Çocuklarım beni bugün çook mutlu etti kızlar maşallah,inşallah sizler de çocuklarınızla böyle kat kat mutluluklar yaşarsınız,anneliğin en güzel anlarından birineden kız
ay ne güzel ❤♡❥ღ❣ Allah daim etsin tatlım:))Çocuklarım beni bugün çook mutlu etti kızlar maşallah,inşallah sizler de çocuklarınızla böyle kat kat mutluluklar yaşarsınız,anneliğin en güzel anlarından biri
Teşekkürler denizcim yosuncum :)Eki Görüntüle 2006931 sana yeşilçay o zaman canem,bıyuur
afiyet olsun tatlım❤♡❥ღ❣Geldimmm
Baklavalar dönüyor etrafta :)
Bende dondurma var vereyim de üstüne sürüp yiyin
Amin kelebeğim,sende güzel yavrularınla bir çok sevinçler yaşarsın inşallahay ne güzel ❤♡❥ღ❣ Allah daim etsin tatlım:))
inşallah tatlım❤♡❥ღ❣Amin kelebeğim,sende güzel yavrularınla bir çok sevinçler yaşarsın inşallah
CANIMkızlar
Özlemcim,güzelim,dişin geçtiyse sende buyur baklavadan,diş ağrını bildiğim için sana seslenmedim canım
Aloneumm gitmiyosunn diymiiiSilam genclik nabiyonuz
Gözlerim yerinden cikti zaten sayfa sayisini gorunceyanlış yazdı onu muhtemelen
Bu kizi burda boğaz derdine dogurtcaksiniz
Ooo en.sevdigim baklavaa kuru baklavaaa
En son mesajinin.ustunden yarim saat gecmis.bide kizlar yazip gitmisin dedim.bu kez cidden.gitti doğuma bu ama.neyseki buradasınnapıyorsunuz kızlar hiç sesiniz çıkmıyor
hahahEn son mesajinin.ustunden yarim saat gecmis.bide kizlar yazip gitmisin dedim.bu kez cidden.gitti doğuma bu ama.neyseki buradasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?