- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.601
Estapitipiti meeg,nöbeti sana devrediyorum o zaman,bende kayanın üzerine tünemiş,yollara bakıyordum gelen var mı diyeAyu uykusundan kalktum demin
Sen de mi gidiyosun?Estapitipiti meeg,nöbeti sana devrediyorum o zaman,bende kayanın üzerine tünemiş,yollara bakıyordum gelen var mı diye
,
Tatlı bu yaaa hiç hazetmem sütlü tatlı falan peeehh
Sana,Mademkii istiyoorsuun,öyleyse durma giiit,giiit,giiit,giiit me duuur ne olursunSen de mi gidiyosun?
Sahi mi söylüyosun? HamaratımmmBeğenmedin mi,ellerimle açtıydım
Yerine göre çiçeğim,obama bir ikram olsun dedim,benim yafrukurtlar karne aldı ya obabaşı,onu kutlamak içindiSahi mi söylüyosun? Hamaratımmm
Dün zeytinyağlı,ot sebze diyodun yaa
Aayyy afferim yafrukurt izcilerimize ne güzel ne mutluYerine göre çiçeğim,obama bir ikram olsun dedim,benim yafrukurtlar karne aldı ya obabaşı,onu kutlamak içindi
Sağol obabaşı,ellerinden öperler,yolcudur abbas,bağlasan durmaz takılıyorlar artık tatil diye,sabah yola düzüleceğiz gezmelere,bana müsaade var mı obabaşımAayyy afferim yafrukurt izcilerimize ne güzel ne mutlu
Güle güle git,güle güle dönSağol obabaşı,ellerinden öperler,yolcudur abbas,bağlasan durmaz takılıyorlar artık tatil diye,sabah yola düzüleceğiz gezmelere,bana müsaade var mı obabaşım
Sagol obabaşım,oradanda kaçarım geceleri obaya,iyi geceler canım
Selam
Iyi gecelerSagol obabaşım,oradanda kaçarım geceleri obaya,iyi geceler canım
Selaaaamm
durumlar aynı ama ani bir şekilde hastaneye gidebilirizSağol kuzumm
Sende durumlar nsl?
Gerçekten mi?durumlar aynı ama ani bir şekilde hastaneye gidebiliriz
tatlı cadım ingiltere de mi yaşıyorsunAnteplimNapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?