- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.721
Kimi kimi,anlat beraber yapalımAy ne kadar sinirm bozuldu ya su adami parcalamak istiyorum
Ay bi sokak kopegi vardi susamis yazik su verdik golgelik yerde yoldan gecen bi adam kovaladi hayvani daha su icmeden ya ne kadar sinir oldumhangi adamı canım ne oldu??
Ay bi sokak kopegi vardi susamis yazik su verdik golgelik yerde yoldan gecen bi adam kovaladi hayvani daha su icmeden ya ne kadar sinir oldum
Ay bi sokak kopegi vardi susamis yazik su verdik golgelik yerde yoldan gecen bi adam kovaladi hayvani daha su icmeden ya ne kadar sinir oldum
nasılsınız ?❤♡❥ღ❣Hoşgeldin kraliçem
Silammm naber nasilsiniz kuzuselam kızlar
iyiyiz tatlım eve geldik işte gelen gidin yazamadım pek :))Silammm naber nasilsiniz kuzu
İyiyiz canem,bebişimiz nasılnasılsınız ?❤♡❥ღ❣
bizi soran yok artık :)) haha çok iyi tatlım gece uyutmadı bizi . çok uykum varİyiyiz canem,bebişimiz nasıl
Öyle bir his oluyor demi ama? Yani içindeyken herkesin ilgisi senin üzerinde. Bebek çıkınca birden ilgisiz kalma durumubizi soran yok artık :)) haha çok iyi tatlım gece uyutmadı bizi . çok uykum var
valla tamda öyleÖyle bir his oluyor demi ama? Yani içindeyken herkesin ilgisi senin üzerinde. Bebek çıkınca birden ilgisiz kalma durumu
Amaaaa sen bizim gözbebeğimizsin,bitanecik neşeli taptatlı Nisanımızsın oyyyvalla tamda öyleilgisiz kaldım yahu.
ay çok teşekkür tatlı cadım❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Amaaaa sen bizim gözbebeğimizsin,bitanecik neşeli taptatlı Nisanımızsın oyyy
Neee,kim demiiiiiiş,gel kız burayavalla tamda öyleilgisiz kaldım yahu.
ay çok sağol canım❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Neee,kim demiiiiiiş,gel kız buraya
Ay sorma deli oldum ya ne battiysa gerizekaliyaNerde o adam,getirin onu bana Nasıl olsa izcilik yeminini etmedim daha,tepeden inme izcibaşı olunca
Pis herif,ne sanıyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?