- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.761
Dinlen biraz tatlim yabebiş uyudu oturuyorum :) birazdan başlar ağlamaya acıkınca
dinleniyorum tatlım :) annem sağolsun çoğu şeye yetişiyor :))Dinlen biraz tatlim ya
Ah anneler kizlarinin melekleri iyiki varlar❤dinleniyorum tatlım :) annem sağolsun çoğu şeye yetişiyor :))
aynen öyle valla tatlım❤♡❥ღ❣ annelerin hakları nasıl ödenir bilmiyorumAh anneler kizlarinin melekleri iyiki varlar❤
Odenmez bence valla of cok sicak yaaynen öyle valla tatlım❤♡❥ღ❣ annelerin hakları nasıl ödenir bilmiyorum
ay bizim bura bile yanıyor orayı düşünemiyorum valla Allah sabır versinOdenmez bence valla of cok sicak ya
Balkonda uyicam hamakta valla of nemden geberiyoz kralicem simdi sana sıkınti olur bide sicaklarsinay bizim bura bile yanıyor orayı düşünemiyorum valla Allah sabır versin
nem olsa olurda tatlım şimdilik sıcak ama durulmayacak kadar değil yani pek sıkıntı olmuyor. eğer nem olsaydı sıkıntıBalkonda uyicam hamakta valla of nemden geberiyoz kralicem simdi sana sıkınti olur bide sicaklarsin
Hayirdirr noldu izcibasim
Heyecan yapma nisancım,olur böyle şeyler...hayırdır kız :)
Ee hani nirdeHeyecan yapma nisancım,olur böyle şeyler...
İpe astıkları çamaşırlar karışmış ta obabaşı,donların sahibini bularak asayişi sağladım
Kiz bula bula benimkini mi buldun
Aboovv,bunlar kalemiti ceyn'in donları,nerde görsem tanırım,kilo alınca sana mı bıraktı,ben istemiştim halbuki
Kalemiti Meg'in donları ahahhaAboovv,bunlar kalemiti ceyn'in donları,nerde görsem tanırım,kilo alınca sana mı bıraktı,ben istemiştim halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?