- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.041
Sonuç olarak ne oldun şimdi?o zaman olur bak
Gecti enyamm :) sen nasilsinBiz yaptım. Lunam
Size afiyet olsun
Basın nasıl geçti. Mi?
küçük izci uyandı ben kaçar❤♡❥ღ❣ görüşürüz kızlarTabii ki
Canımmküçük izci uyandı ben kaçar❤♡❥ღ❣ görüşürüz kızlar
Yok bee. Oldu geçti Lunagilim. Allah korusun..Evet gelebildim sanirim.hava aydinlanana kadarda gitmem .tirsiyorum hala ,siz nasilsiniz
Buralarda en az oralar kadar sallandi megim.psikolojik sarsintisi daha fazlaydi amaYok bee. Oldu geçti Lunagilim. Allah korusun..
Hem sen teee Ingiltereden nasıl hissettin depremi ya
Bilmiom nası hissettim,malum oldu kalibağBuralarda en az oralar kadar sallandi megim.psikolojik sarsintisi daha fazlaydi amasurekli takipteyim artcillar oluyo.bana diyinde sen nasil hissettin ingiltereden
Insallah canim allaha emanetizBilmiom nası hissettim,malum oldu kalibağ
Bişey olmaz korkma bitti..
Ben sahur hazırladım benimkine. Kalan çayı kendim içmeye devam ediyorum. Allah affetsin orucumu tutamıyorum,anlatmıştım nedenini,gizli şeker var bendeInsallah canim allaha emanetiz
Sen napiyosunn de bakem
Meeg,ben senin sinyalleri yakından alıyorum,ingilterede olduğuna eminmisin acaba?Ben sahur hazırladım benimkine. Kalan çayı kendim içmeye devam ediyorum. Allah affetsin orucumu tutamıyorum,anlatmıştım nedenini,gizli şeker var bende
Meeg,ben senin sinyalleri yakından alıyorum,ingilterede olduğuna eminmisin acaba?
Depremi yaşamış gibisinde
Doğru tahmin etmişim,99 depremini yaşamış biri olarak,vücuttaki deprem titreşimlerini iyi algılarım
Koordinatları buldun mu?Doğru tahmin etmişim,99 depremini yaşamış biri olarak,vücuttaki deprem titreşimlerini iyi algılarım
Olsun canim,sagligini tehdit ediyosa tabiki tutmaman normal.Rabbim herşeyin bir kolayligini vermis.Ben sahur hazırladım benimkine. Kalan çayı kendim içmeye devam ediyorum. Allah affetsin orucumu tutamıyorum,anlatmıştım nedenini,gizli şeker var bende
Meeg,ben senin sinyalleri yakından alıyorum,ingilterede olduğuna eminmisin acaba?
Depremi yaşamış gibisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?