Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yok bee. Oldu geçti Lunagilim. Allah korusun..
Hem sen teee Ingiltereden nasıl hissettin depremi ya
Buralarda en az oralar kadar sallandi megim.psikolojik sarsintisi daha fazlaydi ama surekli takipteyim artcillar oluyo.bana diyinde sen nasil hissettin ingiltereden

Buralarda en az oralar kadar sallandi megim.psikolojik sarsintisi daha fazlaydi ama surekli takipteyim artcillar oluyo.bana diyinde sen nasil hissettin ingiltereden
Bilmiom nası hissettim,malum oldu kalibağ
Bişey olmaz korkma bitti..

Ben sahur hazırladım benimkine. Kalan çayı kendim içmeye devam ediyorum. Allah affetsin orucumu tutamıyorum,anlatmıştım nedenini,gizli şeker var bende
Meeg,ben senin sinyalleri yakından alıyorum,ingilterede olduğuna eminmisin acaba?
Depremi yaşamış gibisinde

Doğru tahmin etmişim,99 depremini yaşamış biri olarak,vücuttaki deprem titreşimlerini iyi algılarım
Koordinatları buldun mu?
Hani geçen gün yemeklerden bahsetmiştik
Tamaaaamm bulduysan,konu burda kalsın

Ben sahur hazırladım benimkine. Kalan çayı kendim içmeye devam ediyorum. Allah affetsin orucumu tutamıyorum,anlatmıştım nedenini,gizli şeker var bende
Olsun canim,sagligini tehdit ediyosa tabiki tutmaman normal.Rabbim herşeyin bir kolayligini vermis.

Meeg,ben senin sinyalleri yakından alıyorum,ingilterede olduğuna eminmisin acaba?
Depremi yaşamış gibisinde

Hic gulecegim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…