- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.081
Şarküller zati kaymışKayislari koparticaz hadi bakalim az kaldi
Evett ,uykun gelmedi mi megiiŞarküller zati kaymış
Ben 22.30'dan 24.00''a kadar sızdım salonda kanepede. Hiç uykum yok. Senin varsa uyu bebeğim,minik tatlıcadı uyandırır seni sabah erkenEvett ,uykun gelmedi mi megii
Yok megitom sanmam bugun hic uyumadi melegim.yattiginda da saat 2ye geliyordu. Korkmuş biz sahur yaparken agladi bi sakinlestirdim.tekrar yatti yarin oglene kadar uyur :)Ben 22.30'dan 24.00''a kadar sızdım salonda kanepede. Hiç uykum yok. Senin varsa uyu bebeğim,minik tatlıcadı uyandırır seni sabah erken
Takılalım o zaman bebeğimYok megitom sanmam bugun hic uyumadi melegim.yattiginda da saat 2ye geliyordu. Korkmuş biz sahur yaparken agladi bi sakinlestirdim.tekrar yatti yarin oglene kadar uyur :)
Benimde yok uykum ya
Korktu uykusunda sanirim cok agladi zor susturdum :/ yanında yoktum gozunu açtığında iyice korkmuş saniirm:/ yaninda yatiyorum simdi hic uyanmaz,tazi gibi yanindan 2dk ayrıl uykuda dahi olsa anliyor :)Miniminnak korktu mu dedin
Koklaya koklaya sarıl bebene Lunam oh misKorktu uykusunda sanirim cok agladi zor susturdum :/ yanında yoktum gozunu açtığında iyice korkmuş saniirm:/ yaninda yatiyorum simdi hic uyanmaz,tazi gibi yanindan 2dk ayrıl uykuda dahi olsa anliyor :)
Evet. 10 yaşında kedim,4 yaşında terrier köpeğim varEvinde hayvan besliyomusun megii
Koklanmazmii cennet kokulu onlar ,evladimin kokusunu hicbiseye değişmem. Can,cannKoklaya koklaya sarıl bebene Lunam oh mis
Maşallah ona
Allah bağışlasın minnakını canımKoklanmazmii cennet kokulu onlar ,evladimin kokusunu hicbiseye değişmem. Can,cann
Masallahh :)) terrier biliyorum bir keresinde carsida bi eski esya satan dukkan var antika seylerde bulabiliyosun oraya gitmistim kadinin birinin o cins kopegi vardi.bende korkmustumEvet. 10 yaşında kedim,4 yaşında terrier köpeğim var
Amonn megitom,seninde çocuklarını allah bagislasinn,herkesinkinii :)Allah bağışlasın minnakını canım
Aminnn..Amonn megitom,seninde çocuklarını allah bagislasinn,herkesinkinii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?