Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ben 22.30'dan 24.00''a kadar sızdım salonda kanepede. Hiç uykum yok. Senin varsa uyu bebeğim,minik tatlıcadı uyandırır seni sabah erken
Yok megitom sanmam bugun hic uyumadi melegim.yattiginda da saat 2ye geliyordu. Korkmuş biz sahur yaparken agladi bi sakinlestirdim.tekrar yatti yarin oglene kadar uyur :)
Benimde yok uykum ya

Korktu uykusunda sanirim cok agladi zor susturdum :/ yanında yoktum gozunu açtığında iyice korkmuş saniirm:/ yaninda yatiyorum simdi hic uyanmaz,tazi gibi yanindan 2dk ayrıl uykuda dahi olsa anliyor :)
Koklaya koklaya sarıl bebene Lunam oh mis
Maşallah ona

Evet. 10 yaşında kedim,4 yaşında terrier köpeğim var
Masallahh :)) terrier biliyorum bir keresinde carsida bi eski esya satan dukkan var antika seylerde bulabiliyosun oraya gitmistim kadinin birinin o cins kopegi vardi.bende korkmustum
Hayvanin huyunu bilmedigim zaman korkuyorum. Ilkokuldayken kopek saldirmisti ama bundan 6 7 yil oncesi amcamlara gelmis bi kopek vardi sanirim sahiplenilip sonrada sokaga atılmış bir kopekti.beethoven cinsi.o kopekle korkumu yenmistim cok akilliydi :) kocamandi ama korkmuyodum :)

ablalarım ben bu kadar mesaja yetişebilecek kadar genç değilim. alın yeni bir yaş çözümsüzlüğü teög sınavı da nöymiş ben teeeyyööö sınavına girdim. yüzen ve tatil yapan uçak olma sınavı

Sevgili hemşehrim, şırdan falan sevecek kadar Adanalı değilim ya :))) sanırım o raddede işin içerisine kökenler karışıyor acı falan da yiyemem mesela çiğ köfte lahmacun kelle paça ve türevleri zerre alakam yoktur

pişmaniyeleri dağıtırım da... en küçük ve en tombiğiniz olarak dağıtırken %75'ini komisyon olarak alırım ablotrofflarıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…