Yafrukurtlar toplanıyor :)))

inşallah canım benim,
rabbim ol desin..
ya nasip
bakalım. .

oy annem utandım şimdi prenses mi olur benden bu yaştan sonra
Çiçeğim prenseslik en önce ruhtadır.Leydi dianayı sen belki bilmezsin,nisana resmini atmıştım.O ingiliz halkının arasında bir prenses olarak doğdu.Saraylarda doğanlardan daha prensesti ruhu,sadece kendi halkı değil,tüm dünya tasdik etti prensesliğini,zarafetiyle,duruşuyla
Sende bizim prensesimizsin işte,ben seni sevdim,davranışlarından da fikir yapını anlıyorum az çok,misafir ağırlayışın bile bana bir fikir veriyor,inşallah bebişlerinde olur,olmalı,senin gibi güzel insanların sayıları çoğalmalı

Chocolita

Neredesin canım obaya neden gelmiyosun ?
Canımmm buradayım. Ya hiçbir sebebi yok aslında. Bebekle ilgileniyorum fırsat bulursam profile yetişiyorum :) beğenen ellere teşekkür ediyorum iade i ziyaret yapıyorum. Onun dışında bir topiğe girersem sadece buraya bakıyorum :)

Gitmediiimm ama ruhumm karAdenizli cok merak ediyorum .yesillik bayılırım annemnde memleketi sayilir oralar. İcimde bir laz.usagi barindiriyorum :)
Tatlım benim doğu kardeniz de gitmediğim şehir yok kesinlikle öneririm. Hatta kapak fotoğrafım doğu karadenizden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…