- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.681
Tabii kii
Unutmam tamam
Eminim cok kotu bir tadi vardiray tatlım çok pardon ben tutmayınca bi şey ettimkusura bakma ay kız hiçte güzel değildi ki .
ay hiç güzel değildi ki. hiç tavsiye etmem. bide hijyenik mi değil mi yani :/ ekmek desen 2 günlük bayattıEminim cok kotu bir tadi vardirokadar eminim yani
Canim ne istedi varyaaaaaay hiç güzel değildi ki. hiç tavsiye etmem. bide hijyenik mi değil mi yani :/ ekmek desen 2 günlük bayattı
kız is kokuyordu hep hiç yiyemedim ki. zaten çok sertti.Canim ne istedi varyaaaaa( odun atesinde boş gozlemeeeeeeee koktu resmen koktu
Gebe olmayasın?Canim ne istedi varyaaaaa( odun atesinde boş gozlemeeeeeeee koktu resmen koktu
Atma çok lezizdi bi kerekız is kokuyordu hep hiç yiyemedim ki. zaten çok sertti.
Lop lop et ohh
Gebe olmayasın?
Ben et dimedim bi kere cevirme de yapmadım hihhLop lop et ohh
Sen gebe gebe burda duruyoken,oğlak eti çeviriyodu bu hayin domdomlar unutma
Gözleme yapıverim sana ben lunamBen et dimedim bi kere cevirme de yapmadım hihhgözleme diyorum megiii gozlemeeeee
Odun ataşında demiii bu aksam iftarda gozleme olsun bariii aciver megitoomGözleme yapıverim sana ben lunam
Tmm menüye gözleme ekliyoruzOdun ataşında demiii bu aksam iftarda gozleme olsun bariii aciver megitoom
Ay ben miii
yok kız şimdiLop lop et ohh
Sen gebe gebe burda duruyoken,oğlak eti çeviriyodu bu hayin domdomlar unutma
Ayynen öyle düşünüyorum çünkü öylesinAy ben miiioyle düşündüğünü bilmiyodum megiiimm tesekkur ederimmm utandimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?