- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.741
olursa ilk bize söylersin zaten di mi ?:)❤♡❥ღ❣Yok oyle bisii
Ben bilmem ağnadın mı,o mis gibi yufkaları burnumuzun dibine sokup koklattıran işkenceci kimse oCadi karı kim
Açlık had safhada anladimBen bilmem ağnadın mı,o mis gibi yufkaları burnumuzun dibine sokup koklattıran işkenceci kimse o
Taşş üstünde taşş,omız üstünde baş bırakmam uleeeeynnn
Allah isteyene versin bacim.bak ne kadar insan var isteyen bekleyen.rabbim bana bitane verdi dilerse yine verir.ama önce olmayanlara nasip etsin :)olursa ilk bize söylersin zaten di mi ?:)❤♡❥ღ❣
sizin accık berinizden,kayınvalidem,benim oğlum kibardır,herşeyi yemez derken,kızı da anne,bende kiberim,herşeyi yemiyorum,beni de söylesene demişti,kiber ondan kaldı bizdeActim baktim google dan bu ne diyeallah iyiligini versin.nerden gocmus senin koca
Diyeydin biz ona kibar degil uyuz deriz diyesizin accık berinizden,kayınvalidem,benim oğlum kibardır,herşeyi yemez derken,kızı da anne,bende kiberim,herşeyi yemiyorum,beni de söylesene demişti,kiber ondan kaldı bizdeKibarlik tanımına da bitmiştim kayınvalidemin
Bence de öyle,mıymıntı denir bizde de,misafirliğe gittiğin yerde çatallar temiz diye bakılırmı,bu kiberlik oluyür canem,üğrenDiyeydin biz ona kibar degil uyuz deriz diyeherseyi yemeyene kibarmi denilirmis :)
Benim annemde kizinca der onu kardesimde yemez her yemegi kibar feyzo der hatta
amin canımAllah isteyene versin bacim.bak ne kadar insan var isteyen bekleyen.rabbim bana bitane verdi dilerse yine verir.ama önce olmayanlara nasip etsin :)
Ha herşeyi yemeyenlerin evinde de yaz kış bakliyat pişer,öyyle ince de yemekleri yok yaniDiyeydin biz ona kibar degil uyuz deriz diyeherseyi yemeyene kibarmi denilirmis :)
Benim annemde kizinca der onu kardesimde yemez her yemegi kibar feyzo der hatta
Ayni benim.koca ayniiiiiii cinsBence de öyle,mıymıntı denir bizde de,misafirliğe gittiğin yerde çatallar temiz diye bakılırmı,bu kiberlik oluyür canem,üğren
Bencede sebze yemezler kibarlar benimki de et olsun pilav makarna olsun oyle sever.sebze sevmez ama bende sebze yemeklerine bayılıyorumHa herşeyi yemeyenlerin evinde de yaz kış bakliyat pişer,öyyle ince de yemekleri yok yani
Yok eşim öyle davranmaz,yoksa tahammül edemezdim.Biz karadenizliyiz,et balık ve sebzedir bizde,eşimin taraf hamur ve bakliyat.Ama bence geneli temsil etmiyorlar,çünki muhacirlerinde etli fırın yemekleri varmış ama öğrenemedim henüz...Ayni benim.koca ayniiiiiii cins
Bencede sebze yemezler kibarlar benimki de et olsun pilav makarna olsun oyle sever.sebze sevmez ama bende sebze yemeklerine bayılıyorum
Sağol canım,Allah razı olsun.Her kim bu gece her rekatinda fatihadan sonra 5 felak 5 nas suresini okuyarak 2 rekat kilarsa, Yıl boyunca kaza ve beladan kurtulur, rızkı artar, o yıl icerisinde ölürse sehit mertebesine ulasir.
21.Bu gece teravih namazinin fazileti; Allahu Teâlâ cennette ona nurdan bir köşk yapar.
20.gunun yasini şerifinin fazileti; Hayrin mizanda agır gelmesi için okunur.
Rabbim amel defterimizi sag tarafimizdan alip salih kimselerle bizi hasreylesin...Hayirli iftarlar
Amin sizden de :)Sağol canım,Allah razı olsun.
Hoşgeldin canım,gel şöyle.Oh iyi yırttımGelebilürüm artıkın
hahahaHoşgeldin canım,gel şöyle.Colorayzn mla bugün senden bahsediyorduk,dedi ki en son oh megim çok güzelmiş,
gerisini hatırlamıyorum,baygınlık geçirdim heralde,
yoksa nolcak başka...
Dimi nanaaalulaaaa,bişey desenee
Bende bayildim senle bir galibasii bilemedimHoşgeldin canım,gel şöyle.Colorayzn mla bugün senden bahsediyorduk,dedi ki en son oh megim çok güzelmiş,
yoksa nolcak başka...
Hoşgeldin canım,gel şöyle.Colorayzn mla bugün senden bahsediyorduk,dedi ki en son oh megim çok güzelmiş,
yoksa nolcak başka...
Bende bayildim senle bir galibasii bilemedim
Megitooomm gel bi opem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?