Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Actim baktim google dan bu ne diye allah iyiligini versin.nerden gocmus senin koca
sizin accık berinizden,kayınvalidem,benim oğlum kibardır,herşeyi yemez derken,kızı da anne,bende kiberim,herşeyi yemiyorum,beni de söylesene demişti,kiber ondan kaldı bizdeKibarlik tanımına da bitmiştim kayınvalidemin

Diyeydin biz ona kibar degil uyuz deriz diye herseyi yemeyene kibarmi denilirmis :)
Benim annemde kizinca der onu kardesimde yemez her yemegi kibar feyzo der hatta

Diyeydin biz ona kibar degil uyuz deriz diye herseyi yemeyene kibarmi denilirmis :)
Bence de öyle,mıymıntı denir bizde de,misafirliğe gittiğin yerde çatallar temiz diye bakılırmı,bu kiberlik oluyür canem,üğren

Ha herşeyi yemeyenlerin evinde de yaz kış bakliyat pişer,öyyle ince de yemekleri yok yani

Bence de öyle,mıymıntı denir bizde de,misafirliğe gittiğin yerde çatallar temiz diye bakılırmı,bu kiberlik oluyür canem,üğren
Ayni benim.koca ayniiiiiii cins
Ha herşeyi yemeyenlerin evinde de yaz kış bakliyat pişer,öyyle ince de yemekleri yok yani
Bencede sebze yemezler kibarlar benimki de et olsun pilav makarna olsun oyle sever.sebze sevmez ama bende sebze yemeklerine bayılıyorum

Her kim bu gece her rekatinda fatihadan sonra 5 felak 5 nas suresini okuyarak 2 rekat kilarsa, Yıl boyunca kaza ve beladan kurtulur, rızkı artar, o yıl icerisinde ölürse sehit mertebesine ulasir.

21.Bu gece teravih namazinin fazileti; Allahu Teâlâ cennette ona nurdan bir köşk yapar.

20.gunun yasini şerifinin fazileti; Hayrin mizanda agır gelmesi için okunur.
Rabbim amel defterimizi sag tarafimizdan alip salih kimselerle bizi hasreylesin...Hayirli iftarlar

Ayni benim.koca ayniiiiiii cins

Bencede sebze yemezler kibarlar benimki de et olsun pilav makarna olsun oyle sever.sebze sevmez ama bende sebze yemeklerine bayılıyorum
Yok eşim öyle davranmaz,yoksa tahammül edemezdim.Biz karadenizliyiz,et balık ve sebzedir bizde,eşimin taraf hamur ve bakliyat.Ama bence geneli temsil etmiyorlar,çünki muhacirlerinde etli fırın yemekleri varmış ama öğrenemedim henüz...

Sağol canım,Allah razı olsun.

Oh iyi yırttım Gelebilürüm artıkın
Hoşgeldin canım,gel şöyle. Colorayzn mla bugün senden bahsediyorduk,dedi ki en son oh megim çok güzelmiş,
gerisini hatırlamıyorum,baygınlık geçirdim heralde,
yoksa nolcak başka...
Dimi nanaaalulaaaa,bişey desenee

Bende bayildim senle bir galibasii bilemedim
Megitooomm gel bi opem

Bende bayildim senle bir galibasii bilemedim
Megitooomm gel bi opem

Bak baaak benim arkamdan da işler çevrilmiş heeegiberticem sizi

Bi cadu garu lafu gordum gibim oldum ama bilmiyom artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…