- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.721
Yaw iftara gözleme canım çekti demedi mi bu gebişhahah kız niyetliyapma bunu bence meg
abow gebiş felanYaw iftara gözleme canım çekti demedi mi bu gebiş
abow gebiş felansonunu sen hazırlıyorum tatlı cadım ama hamile olduğunu öğrenirse büyük olay olur
ama ilk sen demedin mi tatlı cadım :))Sen az değilsin.sen tutturdun ama ihale bana kalıcak bak biliom ben
Ilk ben acaba mı didim ama sen tutturdunduama ilk sen demedin mi tatlı cadım :))
yok kız ilk sen dedin elimde kanıtlar var vallaIlk ben acaba mı didim ama sen tutturdunduöyle olmadı mıydı gı
Ben mi becerdim bu işi
bence kaç megimAaayy geldi Lunagil
Te çuçuklarimın bubasidır be yaKim kiz o yakin O,o
Te çuçuklarimın bubasidır be ya
Gebiş olmasa ne olur beeeee,yakarım ortalığı üleyyyynnnn,çabuk o cadi kari ya deyin,ayyynısı iftara önümmde hazır olsun,karışşşşmam HAAAA(külllhanbeyi smile,açlıktan gözü dönmüş smile)Kesecek beni
Yaw iftara gözleme canım çekti demedi mi bu gebiş
abow gebiş felansonunu sen hazırlıyorum tatlı cadım ama hamile olduğunu öğrenirse büyük olay olur
Benimki kiber,şivesi yokta,kelimelerin bazılarını haala açıklattırıyorumcucuk diye babamda der
Cadi karı kimGebiş olmasa ne olur beeeee,yakarım ortalığı üleyyyynnnn,çabuk o cadi kari ya deyin,ayyynısı iftara önümmde hazır olsun,karışşşşmam HAAAA(külllhanbeyi smile,açlıktan gözü dönmüş smile)
Benimki kiber,şivesi yokta,kelimelerin bazılarını haala açıklattırıyorum
Kibarın ağzını büze büze söylenişiKiber ne kiz
Actim baktim google dan bu ne diyeKibarın ağzını büze büze söylenişi
senmişin gebiş meg öyle diyordu en son ://Leeeeeeeyyyynnnnnnnnnn kimmis gebis
Ellerine saglik megiiiiiimmm ayyyy cok aciktimm iyice aciktiimm
Yok oyle bisiisenmişin gebiş meg öyle diyordu en son ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?