- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.141
Allah şifa versin kuzum geçmiş olsunSelam kızlar
Annemi hastaneye getirdik şuan bekliyoruz
Dünde getirmiştik eve yolladilar sabah 6da tekrar hastalandı başka hastaneye getirdik içeri aldılar daha bir haber yok
Dualarinizi esirgemeyin bizden kızlar şimdi den Allah razı olsun
Selam kızlar
Annemi hastaneye getirdik şuan bekliyoruz
Dünde getirmiştik eve yolladilar sabah 6da tekrar hastalandı başka hastaneye getirdik içeri aldılar daha bir haber yok
Dualarinizi esirgemeyin bizden kızlar şimdi den Allah razı olsun
❤❤❤❤❤Eki Görüntüle 2009476
Beklediğine değecek emin ol.
Hâk de, Sabır de, Şükür de,
Hatırla Arş'ın sahibinin sözünü:
Allah Sabredenlerle beraberdir...
Hayırlı Cumalar
Bi mincikla o cimcimeyi benim için ama böyle hafif sallaya sallaya mincikla ben nazik sevemiyorum bide koklayiverValla öyle :)
Olsun =)) ne yapıyorsunuz:)gündüz meg yok =)
biz varız şekercim
hahah :) inşallah en kısa zamanda senin de olur canım ❤♡❥ღ❣Bi mincikla o cimcimeyi benim için ama böyle hafif sallaya sallaya mincikla ben nazik sevemiyorum bide koklayiver
Amin inşallah canım yaaaa seni gördükçe burnuma süt kokusu geliyor vallahihahah :) inşallah en kısa zamanda senin de olur canım ❤♡❥ღ❣
Olsun =)) ne yapıyorsunuz:)
hahahAmin inşallah canım yaaaa seni gördükçe burnuma süt kokusu geliyor vallahi
Ahahahaha genetigim bozuk benim zorlamayla olmuyor spontane gelişecek o yüzden kaçırıyoruz hep yumurtlamayi kacirmasakta olmuyor bazen amannnn benim durum karışık Cano yanlızaman bu ay bir acayipim bilmiyorum vallahihahahkız sende işte bebiş için biraz uğraş ver
Napan kizzzzİftarı bekliyoruz =))
Bu akşam dışarıda olucaz
Sen napiyosun
böyle olursa zor tabi :) ah ah :):):) ne diyeyim ben sanaAhahahaha genetigim bozuk benim zorlamayla olmuyor spontane gelişecek o yüzden kaçırıyoruz hep yumurtlamayi kacirmasakta olmuyor bazen amannnn benim durum karışık Cano yanlızaman bu ay bir acayipim bilmiyorum vallahi
Özele koş bişey dicemböyle olursa zor tabi :) ah ah :):):) ne diyeyim ben sana
tamam :)Özele koş bişey dicem
Özele koş bişey dicem
Napan kizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?