- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.121
ZorEee eeee eeee eeee kov bostancı dnyı yemesin lahanayı eeeee eeee eeee
Aynen ben de bir de ninni çığırıyorum
Günaydınlar hayırlı cumalar olsun hanımlar
Geçmiş olsun canim ne oldu anneneSelam kızlar
Annemi hastaneye getirdik şuan bekliyoruz
Dünde getirmiştik eve yolladilar sabah 6da tekrar hastalandı başka hastaneye getirdik içeri aldılar daha bir haber yok
Dualarinizi esirgemeyin bizden kızlar şimdi den Allah razı olsun
Günaydın kizzzzz bebiş nasılGünaydın kızlar ❤❤
Allah şifa versin canim ne olduSelam kızlar
Dünde getirmiştik eve yolladilar sabah 6da tekrar hastalandı başka hastaneye getirdik içeri aldılar daha bir haber yok
Bebiş iyi :)) emiyor annesini yatıyor :))Günaydın kizzzzz bebiş nasıl
Çok sağol canım annemde hipertansiyon var en ufak üzüntüye gelemiyor dünde birşeyler olmuş üzülmüş oda direk beyine vurmuş bekliyoruz bakalım insallah iyi olacak doktorlar olumlu konuştu simdilikGeçmiş olsun canim ne oldu annene
Allah razı olsun canım teşekkürler bekliyoruz bakalım hipertansiyon var annemde üzülmüş oda beyine vurmuş sarsıntı yaşamışAllah şifa versin canim ne oldu
Ohh bi rahat ona var vallahi dert yok tasa yok acıktım ağla altım pis ağla ilgi ister ağla etrafta bir dünya insanBebiş iyi :)) emiyor annesini yatıyor :))
İnşallah geçer canim ya ❤❤güzel haberlerini bekliyoruzAllah razı olsun canım teşekkürler bekliyoruz bakalım hipertansiyon var annemde üzülmüş oda beyine vurmuş sarsıntı yaşamış
Geçmişler olsun inşallah tez vakitte şifa bulsun ramazan günü hemde cuma takmamak lazım aslında ama elde değil isteÇok sağol canım annemde hipertansiyon var en ufak üzüntüye gelemiyor dünde birşeyler olmuş üzülmüş oda direk beyine vurmuş bekliyoruz bakalım insallah iyi olacak doktorlar olumlu konuştu simdilik
Valla öyle :)Ohh bi rahat ona var vallahi dert yok tasa yok acıktım ağla altım pis ağla ilgi ister ağla etrafta bir dünya insankim yerinde olmak istemezki
Allah şifa versin kuzum geçmiş olsunSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?