- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.561
İyimi pekiYok canım daha kalacak hastanede belli değil ne zaman çıkacağı.
bende iyiyim canım duru hanımla uğraşıyorum :)Iyiyim canım teşekkür ederim.
Kızı uyuttum şimdi çorba yapcam uyanınca yesin diye :)
Sen nasılsın?
Çok şükür biraz daha iyi canım. Serum takılıyor sürekli kan değerleri ölçülüyor.İyimi peki
Ne olacak.canım görünce aklıma geldi inşallah iyi olur bir dua tavsiye edeyim sana Hz. Eyyub As. Şifa duası çok faydasını görürsünüz annenede yaz bir kağıda bol bol okusun sende oku Rabbi Inni Messenniyyed-durru ve Ente Erhamurrahimin istersen aç bak oku bunun hikayesini çok şifalı bir dua Allah şifa versinÇok şükür biraz daha iyi canım. Serum takılıyor sürekli kan değerleri ölçülüyor.
Doktor bırakmak istemiyor hemen eve gidince tekrar kötü oluyor çünkü.
Çok sağol canım düşünüp sorduğun için. Allah razı olsun.
Çok sağol canım okurum hemen bakarım.Ne olacak.canım görünce aklıma geldi inşallah iyi olur bir dua tavsiye edeyim sana Hz. Eyyub As. Şifa duası çok faydasını görürsünüz annenede yaz bir kağıda bol bol okusun sende oku Rabbi Inni Messenniyyed-durru ve Ente Erhamurrahimin istersen aç bak oku bunun hikayesini çok şifalı bir dua Allah şifa versin
Oyyyyy cimcimeye bak Allah nazardan saklasın maşallah
Oku mutlaka ezberlemesi kolay ve çok yararlı bir duaÇok sağol canım okurum hemen bakarım.
Amin canım teşekkürlerOyyyyy cimcimeye bak Allah nazardan saklasın maşallah
Yazdım hemen canım okurum mutlakaOku mutlaka ezberlemesi kolay ve çok yararlı bir dua
Bizde gidersek görür dimi dimi dimi
Bunu yazdığımı görünce beni giberticek
Teşekkür ederim ablam.
Hipertansiyon var annemde biraz cani sıkılmış üzüntüden yükselmiş direk beyine vurmuş bayılmış. Konusma ve gormede bozukluk oluşmuştu sukur dun daha iyiydi. 2 güne tamamen düzelir dedi doktoru.4.gün bugün hastanede yatıyor. Serum takılıyor sürekli kan değerleri ölçülüyor daha yatacak hastanede.
Şükürler olsun biraz daha iyi.
bizi bunlarla kandıramazsın
Iyiyim çıtır davıkım Ankım. Işteyim. Bizim tükanın olduğu apartman dış cephe boya oluyor. Önümüze iskele kurdular. Giriş çıkış çok zor bu durumda. Yani insanlar içeri giremiyor rahatça. Canım sıkkın biraz.
Ama amabizi bunlarla kandıramazsın
havuzunu üstüme yap kandırabilirsin o zaman belkiAma ama
Iyiyim çıtır davıkım Ankım. Işteyim. Bizim tükanın olduğu apartman dış cephe boya oluyor. Önümüze iskele kurdular. Giriş çıkış çok zor bu durumda. Yani insanlar içeri giremiyor rahatça. Canım sıkkın biraz.
Sen nasılsın mmmuuaahh?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?