- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.581
Fur valla çıtırım. Hem toz toprak içinde bıraktılar tükanın önünüBende iyiyim canısı sağol,hep koşturmaca işte cuma akşamıda kızım ve damat geliyor bayram için..
İskele kurulduysa zor tabi,bir an önce bitsin işleri söylede yoksa fururum hepsini
çok geçmiş olsunYarın hastaneye gideceğim randevu aldım,gene ayak bileğim çok ağrıyor bakalım gene iğne işi olacakmı..
Fur valla çıtırım. Hem toz toprak içinde bıraktılar tükanın önünü
Ne çekiyosun şu ayak bileğinden canım yaYarın hastaneye gideceğim randevu aldım,gene ayak bileğim çok ağrıyor bakalım gene iğne işi olacakmı..
çok geçmiş olsun
AnlaştıkTamamdır topuktan furacağım hepsini
Ne çekiyosun şu ayak bileğinden canım ya
Geçmiş olsun
ii
inşallah geçer yaTeşekkürler sağol,aşil tendonunda sıkıntı var geöen sene kortizonlu iğne yapmışlardı..
Nerdesiniz acaba sevgili izcibaşıiiAmaaanıııın enyalios,önceki gün eşimle mantar toplamaya o yoldan gitmiştik,orada derin bir su geçidi var,zor geçmiştim ben,yağmurda var şimdi dolup taşar,vay vay vaay
inşallah geçer yacidden insan sağlıklıyken sağlığının kıymetini anlamıyor .
Tatbikattayım yüzbaşım,oymakbaşım,obamızda öğrendiklerimi birebir yaşıyorum,da,çadırımı da yollasanız ,mantardan ve keşiften dönünce bir dinlenirdikNerdesiniz acaba sevgili izcibaşıIcimdekiSonsuzDeniz
canım dikkat et ya doktorun dediklerine6 ay filan rahat sonra ağrılar yine başlıyor maalesef..
Yormayacaksın kendini elinde 2 kilodan fazla yükün olmayacak diyor dr.
Buda mümkünmü hiç,çarşı pazar oluyor ev işi oluyor..
canım dikkat et ya doktorun dediklerinesağlık bu yani .
haklısın canım ne diyim inşallah tekrarlamaz bir daha yaNe kadar dikkat etsemde hareketliyim sonuçta..
haklısın canım ne diyim inşallah tekrarlamaz bir daha ya
Evet canimm oruc yoruyor baya bide bayramm temizliğiyok kız geçen yoktun baktım da
unutmam ben öyle kolay kolay =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?