- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.661
o eskidendi devir degisti artik.Hahahha olmaz kız sen yapacaksın bize getireceksiniz bayramda
heheheAnam bu kızlar parmaklarında oynatiyorlar bizi
nasil iyi mi minik cadi.burdayım canım duru hanımla uğraştım :)
iyi canım emdi anasını uyudu şimdi keyfi yerinde maşallah❤♡❥ღ❣nasil iyi mi minik cadi.
aynisi bizde var babasi pide alcak miyiz diye sormaya gorsun. Hadi hadi had dideeee diyor.Sanki yıllardır dışarda yaşıyor aklı fikri kapıda :)))
Ozlemistir tabi ozlemezmi senin gibi tatlı kaynişi :)
ne guzel masaaallah kuzucugaiyi canım emdi anasını uyudu şimdi keyfi yerinde maşallah❤♡❥ღ❣
canım çocuklar çok kıskanç mı? :)aynisi bizde var babasi pide alcak miyiz diye sormaya gorsun. Hadi hadi had dideeee diyor.
kiskanc benimki kimseyi yaklastirmiyor yanima buyukler de kucukte kiskanccanım çocuklar çok kıskanç mı? :)Triplimelek Megi senin kızda kıskanç mı? :)
Kızı göstermem bendeo eskidendi devir degisti artik.
Benim 7 yaşında bir oğlum var canım kardeşini kıskanıyor bize belli etmemeye çalışıyor ama bazen çok anlıyorum. Elimizden geleni yapıyoruz ama yinede kıskanıyor belli.canım çocuklar çok kıskanç mı? :)Triplimelek Megi senin kızda kıskanç mı? :)
kaciririm bak
tabi bende verirdim ya ic guveysiiç güveysi alırım kız ben vermem kızımı bir tane minnakim var
tatlım şu açıdan sordum benim büyük kız beni babadan fena kıskanıyorkiskanc benimki kimseyi yaklastirmiyor yanima buyukler de kucukte kiskanc
ay kıyamam ya❤♡❥ღ❣ size karşı nasıl peki?Benim 7 yaşında bir oğlum var canım kardeşini kıskanıyor bize belli etmemeye çalışıyor ama bazen çok anlıyorum. Elimizden geleni yapıyoruz ama yinede kıskanıyor belli.
bellj donemler yapiyorlar canimtatlım şu açıdan sordum benim büyük kız beni babadan fena kıskanıyoröyle böyle değil :) acayip yani
benim kız tam bir babacı :) eve geldiği zaman eşim yanından hiç ayrılmaz :) ve beni de yanına yaklaştırmaz :)bellj donemler yapiyorlar canim
Kız senin 3 oğlan vartabi bende verirdim ya ic guveysi
hoşgeldin canım❤♡❥ღ❣Kizlarrrr ben geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?