- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.681
benim gelin olmayacak hahahaKız senin 3 oğlan var
Benim 1 kızım senin 3 gelinin olacak ama benim 1 düşün yani
Ikimizede çok düşkün yani babası yokken benim kucagimda oturmak istiyor yanima yatıyor oğlum. Babası varken de aynısını ona yapıyor gidiyor babsinin kucağına. Yani kardeşi yokkende öyleydi simdide aynı.ay kıyamam ya❤♡❥ღ❣ size karşı nasıl peki?
Hoş buldum kralicemhoşgeldin canım❤♡❥ღ❣
Sen 3.yü düşünüyorsun canım Allah bir oğlan nasip ederse olur kısmet hayırlısı diyelim.benim gelin olmayacak hahaha
Hoşgeldin cicimKizlarrrr ben geldim :)
ne güzel canım❤♡❥ღ❣Ikimizede çok düşkün yani babası yokken benim kucagimda oturmak istiyor yanima yatıyor oğlum. Babası varken de aynısını ona yapıyor gidiyor babsinin kucağına. Yani kardeşi yokkende öyleydi simdide aynı.
nasılsın canım?:)❤♡❥ღ❣Hoş buldum kralicem
aman dur kız şuan için hiçbir şey düşünmüyorum düşenemiyorumSen 3.yü düşünüyorsun canım Allah bir oğlan nasip ederse olur kısmet hayırlısı diyelim.
Hoş buldum caniskom :)Hoşgeldin cicim
oooo 3 ya da 4 yas civari mibenim kız tam bir babacı :) eve geldiği zaman eşim yanından hiç ayrılmaz :) ve beni de yanına yaklaştırmaz :)
evetoooo 3 ya da 4 yas civari mi
ya hepsi senjn gibi dusunurseKız senin 3 oğlan var
Benim 1 kızım senin 3 gelinin olacak ama benim 1 düşün yani
Nasıl olayım...telefonu çıktım keşfe bir de aynı şarkıyı dinliyorum 5 saati sanırım beynim sulandıne güzel canım❤♡❥ღ❣
nasılsın canım?:)❤♡❥ღ❣
aman dur kız şuan için hiçbir şey düşünmüyorum düşenemiyorum
Guzel de işte bazen çok abartıyor kizmak da istemiyoruz arada kaldık. Kardeşi kucagimiza gelince hemen kendi koşup oturuyor. Ona karşı kotu değil Allahtan hırçın davranmıyor kardeşine.ne güzel canım❤♡❥ღ❣
nasılsın canım?:)❤♡❥ღ❣
aman dur kız şuan için hiçbir şey düşünmüyorum düşenemiyorum
kritik evreler o siralarda sana cephe bile alabilir hayal dunyalari o siralar sinirsiz
Ben karışmam ona ilk önce damadı ben kaptımya hepsi senjn gibi dusunurse
hahah markası ne kız :)Nasıl olayım...telefonu çıktım keşfe bir de aynı şarkıyı dinliyorum 5 saati sanırım beynim sulandı
benim kızda çok kıskanç büyük ama kardeşini çok sevdi hiç kıskanmadı ya :) babamız tabi çok ilgilendi büyük kızla :)❤♡❥ღ❣ kardeşini de sevdiGuzel de işte bazen çok abartıyor kizmak da istemiyoruz arada kaldık. Kardeşi kucagimiza gelince hemen kendi koşup oturuyor. Ona karşı kotu değil Allahtan hırçın davranmıyor kardeşine.
ay ay ben zaten baba gelince unutuluyorum :)kritik evreler o siralarda sana cephe bile alabilir hayal dunyalari o siralar sinirsiz
kapamadin kiiii daha benimleBen karışmam ona ilk önce damadı ben kaptım
dur veya marka söylemehahah markası ne kız :)
benim kızda çok kıskanç büyük ama kardeşini çok sevdi hiç kıskanmadı ya :) babamız tabi çok ilgilendi büyük kızla :)❤♡❥ღ❣ kardeşini de sevdi
ay ay ben zaten baba gelince unutuluyorum :)
Canım benim oglumda ilk zamanlar öyleydi babasida en çok oğlumla ilgili ne zamanki ece biraz büyüdü ayaklandı kıskançlıkta o zaman başladı.hahah markası ne kız :)
benim kızda çok kıskanç büyük ama kardeşini çok sevdi hiç kıskanmadı ya :) babamız tabi çok ilgilendi büyük kızla :)❤♡❥ღ❣ kardeşini de sevdi
J7 premier müzik yönetici ile anlaşamıyoruzhahah markası ne kız :)
Niye kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?