Yafrukurtlar toplanıyor :)))

ay kıyamam ya❤♡❥ღ❣ size karşı nasıl peki?
Ikimizede çok düşkün yani babası yokken benim kucagimda oturmak istiyor yanima yatıyor oğlum. Babası varken de aynısını ona yapıyor gidiyor babsinin kucağına. Yani kardeşi yokkende öyleydi simdide aynı.

ne güzel canım❤♡❥ღ❣
Hoş buldum kralicem
nasılsın canım?:)❤♡❥ღ❣
Sen 3.yü düşünüyorsun canım Allah bir oğlan nasip ederse olur kısmet hayırlısı diyelim.
aman dur kız şuan için hiçbir şey düşünmüyorum düşenemiyorum

ne güzel canım❤♡❥ღ❣

nasılsın canım?:)❤♡❥ღ❣

aman dur kız şuan için hiçbir şey düşünmüyorum düşenemiyorum
Guzel de işte bazen çok abartıyor kizmak da istemiyoruz arada kaldık. Kardeşi kucagimiza gelince hemen kendi koşup oturuyor. Ona karşı kotu değil Allahtan hırçın davranmıyor kardeşine.

Nasıl olayım...telefonu çıktım keşfe bir de aynı şarkıyı dinliyorum 5 saati sanırım beynim sulandı
hahah markası ne kız :)
Guzel de işte bazen çok abartıyor kizmak da istemiyoruz arada kaldık. Kardeşi kucagimiza gelince hemen kendi koşup oturuyor. Ona karşı kotu değil Allahtan hırçın davranmıyor kardeşine.
benim kızda çok kıskanç büyük ama kardeşini çok sevdi hiç kıskanmadı ya :) babamız tabi çok ilgilendi büyük kızla :)❤♡❥ღ❣ kardeşini de sevdi
kritik evreler o siralarda sana cephe bile alabilir hayal dunyalari o siralar sinirsiz
ay ay ben zaten baba gelince unutuluyorum :)

dur veya marka söyleme Kova hatunu

Canım benim oglumda ilk zamanlar öyleydi babasida en çok oğlumla ilgili ne zamanki ece biraz büyüdü ayaklandı kıskançlıkta o zaman başladı.
Geçecek elbet Allah sağlık sıhhat versin yeter.

J7 premier müzik yönetici ile anlaşamıyoruz
Birde youtube dan mp3 olarak indirdiğim programi bulamiyorum...klaviyesi biraz sinir bozucu...ay bilen varsa böyle programi söylesin ya...birde güzel bir müzik yöneticisi programi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…