Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kız o nasıl bi giriş cümlesi gidiyorsun sandım :))sana da iyi bayramlar ❤❤❤
Kraliçe çe çe çee,ay ne kadar boş oba,senle ben heralde,neyse nostalji yaparız bizde...Hey gidi günleeer,geyik mi pişirmediik,geyik mi yapmadıık,neler oldu bu obada.Megin havuzuna giremedim içimde kaldı.Uğramıyorda,havuzu yaprak dolmuştur şimdi...Sögüt yapraklarıKız şişme havuzmuydu yoksa,sen yüzmüştün bilirsin

Kız o nasıl bi giriş cümlesi gidiyorsun sandım :))sana da iyi bayramlar ❤❤❤
Kraliçe çe çe çee,ay ne kadar boş oba,senle ben heralde,neyse nostalji yaparız bizde...Hey gidi günleeer,geyik mi pişirmediik,geyik mi yapmadıık,neler oldu bu obada.Megin havuzuna giremedim içimde kaldı.Uğramıyorda,havuzu yaprak dolmuştur şimdi...Sögüt yapraklarıKız şişme havuzmuydu yoksa,sen yüzmüştün bilirsin

Yok kız bildiğin gerçek havuzcu şimdi obadan ayrıldım pazartesi ilk isim megin havuzuna atlamak olacak yandım çünkü bugün devam ederiz canim geyik yemeye üzülme

Git git biz kizim 1 yasina girmeden gitmistik :)
Okadar yormuyor bebekte olsa :)
Gelince bakalım canim eylül gibi gideriz belki . ölü deniz istiyorum . çünkü antalya ya çok gittik balayı ordaydı tatile de çok gittik artik egeye gitmek istiyorum . :)

Seninde bayramin mubarek olsun yosuncum ne o veda ediyomussun gibisin
Bayramlara helalleşerek girin derdi babaannem,ne kadar görmeden de olsa sohbetler ettik,sizleri sevdim,ondan canım...
Yoksa takılıcaz yine obamızda,obabaşını @Tatlicadi Meg i bulursak...

Bayramlara helalleşerek girin derdi babaannem,ne kadar görmeden de olsa sohbetler ettik,sizleri sevdim,ondan canım...
Yoksa takılıcaz yine obamızda,obabaşını @Tatlicadi Meg i bulursak...
Aynen canim bayram geçsin çok daha aktif oluruz şimdi oructa misafir oluyor yorgun oluyor pek giren olmuyordu şimdi inşallah daha aktif oluruz :)

Tavsiyeden ziyada fotograflarda bayılıyorum!
Gitmek istiyorum cokca.
Hersey güzel yaa valla rabbim ne yarattiysa.Doga deniz gunes kar yagmur agaclar falann yani bitanesi olmazsa eksik oluruz bence :)
Kapak fotoğrafım doğu karadenizden işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…