- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.981
Ah ah çok dinleniyorum sanki :)) ben yatagim dışında pek uyuyamiyorum yaTükandağyım
Eğlenmeye bak bebeğimnisankralicesi ,bu fırsatlar kafa dinlendirmek,rutinden birazcık sıyrılabilmek için çok önemli
Canım benim,seyrek geliyosun ya yokluğun çok hissediliyorAh ah çok dinleniyorum sanki :)) ben yatagim dışında pek uyuyamiyorum yaneyse bakalım 2 gün idare edecez :)
Pazartesi donecez canim gelirim yine arada tatlı cadim ❤❤❤Canım benim,seyrek geliyosun ya yokluğun çok hissediliyor
Tamam bebuşum,öpüyorum çokPazartesi donecez canim gelirim yine arada tatlı cadim ❤❤❤
Gayet iyiyim,şişlik indi düzeldim şükürler olsun şekercim. Antibiyotik içiyorum
Dimi göç oluyo resmenBiz buralardayiz cnm
Akraba ziyaretleri sonrası
Piknik filan yapicaz denize gidicez
İst bayramda bomboş oluyo resmen
Belek e gidicez canim :)Antalya da nere gidiyorsunuz kız :)) iyi gezmeler
Kaç gün canim çok güzeldir oralar ❤❤Belek e gidicez canim :)
❤❤Kaç gün canim çok güzeldir oralar ❤❤
Canım nasılsın ? ❤❤❤
Iyim canimm sifre vermenin yasak oldugunu bilmiyordumm 4 gun yoktum)Canım nasılsın ? ❤❤❤
Evet bir daha yapma bakIyim canimm sifre vermenin yasak oldugunu bilmiyordumm 4 gun yoktum)
Kız o nasıl bi giriş cümlesi gidiyorsun sandım :))sana da iyi bayramlar ❤❤❤_Verda_ M M e g Colorayzn @JustHoldMe nisankralicesi A atalante @Özlemm1990 chocolate19 Kızlar ramazan ayı boyunca güldük konuştuk,hakkınızı helal edin.Yine buralarda oluruz elbette.Sizlerle olmak çok eğlenceliydi.Bayramınız mübarek olsun.Eki Görüntüle 2013268 Eki Görüntüle 2013269
Tatlı ve şekerden buyurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?