- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.261
kız sende temizlik mi yapıyorsun beni öldürmeyemi çalışıyorsun :) klor felan at yahuBize bişi olmaz demi bak
Olmadı kezzap,tuz ruhu falan da atayım tertemiz olsun
Ahahahhahakız sende temizlik mi yapıyorsun beni öldürmeyemi çalışıyorsun :) klor felan at yahuhavuzun var nasıl temizlendiğini bilmiyorsun
Napiyorsun canımiyi akşamlar oba❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣
valla ne yapıyım canım kızlar uyuyor herifle oturduk tv izliyoruzNapiyorsun canım
Ohhh keyif zamanı desene :))valla ne yapıyım canım kızlar uyuyor herifle oturduk tv izliyoruzsen napıyorsun?:)
senin çocuklar büyüktü galiba :) aa canım hayırdır nie o kadar geç geliyor :/ ah beni de alsan yanına beraber yapalım kahve keyfiOhhh keyif zamanı desene :))
Benim bebikler daha ayakta oyun oynuyorlar. Birazdan kızı uyuturum oğlanıda odasına yollarım uyur. Eşim 1 de gelecek işten o gelene kadar kahve keyfi yaparım kafamı dinlerim azıcık :)
Oğlan 7 yaşında kız 16 aylık canım.senin çocuklar büyüktü galiba :) aa canım hayırdır nie o kadar geç geliyor :/ ah beni de alsan yanına beraber yapalım kahve keyfi
hmm anladım canım. hahah kendimi zorla davet ettirdimOğlan 7 yaşında kız 16 aylık canım.
Vardiyali çalışıyor canım eşim 3 de gitmişti bugün her hafta değişiyor çalışma saati.
Gel canım gel ne güzel olur
hahahaarzuluyoruz seni ki böyle yapıyorduk megim canım❤♡❥ღ❣
Bir minderde bana at köşeye özlem,kına gecesindeyim,kafam bir milyon olduOğlan 7 yaşında kız 16 aylık canım.
Vardiyali çalışıyor canım eşim 3 de gitmişti bugün her hafta değişiyor çalışma saati.
Gel canım gel ne güzel olur
çocukları mı evlendiriyon kız hayırdır :)Bir minderde bana at köşeye özlem,kına gecesindeyim,kafam bir milyon oldu
Çocuk yatırıp kafa dinlemeyi en iyi ben anlarım herhalde,3ünü birden büyütünce
Zorla olur mu nisanim baştacısınhmm anladım canım. hahah kendimi zorla davet ettirdim❤♡❥ღ❣
Ooo sende beni hemen kaynana yaptın yaaaçocukları mı evlendiriyon kız hayırdır :)
Gel canım gel :))) hahah benim yerime de oyna azıcık.Bir minderde bana at köşeye özlem,kına gecesindeyim,kafam bir milyon oldu
Çocuk yatırıp kafa dinlemeyi en iyi ben anlarım herhalde,3ünü birden büyütünce
yerim seni ama ❤♡❥ღ❣Zorla olur mu nisanim baştacısın
hahah kız ne biliyimOoo sende beni hemen kaynana yaptın yaaa
Daha burdan taktikler öğrencem dur
ben hiç sevmem düğündür felan ya :/Gel canım gel :))) hahah benim yerime de oyna azıcık.
Çocuklar küçükken oyuna giriyordum,ağlayınca çocuklar hevesim kursağımda kalıyorduGel canım gel :))) hahah benim yerime de oyna azıcık.
Bakma bende çok sevmem ama çok yakınlarımda olunca tadını çıkartırım yinedeyerim seni ama ❤♡❥ღ❣
hahah kız ne biliyimöğren öğren
ben hiç sevmem düğündür felan ya :/
o zaman mecbur zaten canım :):)Bakma bende çok sevmem ama çok yakınlarımda olunca tadını çıkartırım yinede
yerim seni ama ❤♡❥ღ❣
hahah kız ne biliyimöğren öğren
ben hiç sevmem düğündür felan ya :/
Valla bizim aile, sülale pek bir oynak: ))Bakma bende çok sevmem ama çok yakınlarımda olunca tadını çıkartırım yinede
hahahahValla bizim aile, sülale pek bir oynak: ))
Benim kız şimdiden öğrendi sayemde kivirmayı: ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?