- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.221
Canımsın şokolatım ♡♡♡Yerim kız seni :) kalbinde yumuşacıkkk pofudukk ♡♡♡ mckk
Okudum canım sıkıntı yok merak etme.Özüm "gıkım çıkmadığı için" lafı var orda extradan. Onu sildim,açıklamak uzun olur,o haliyle de yanlış anlaşılır diye. Yazdım,okudun mu bebeğim sexü şempanzem,karamelim? @ozlem1990
merak etme? Yanına güzel bi laf söle bakkimOkudum canım sıkıntı yok merak etme.
Okudum canım sıkıntı yok merak etme.
yak kızlar hadi ama tatlıda getirdim bak güzelce konuşalım diye düzeltin bakalım aranızda hadi ❤♡❥ღ❣Özüm "gıkım çıkmadığı için" lafı var orda extradan. Onu sildim,açıklamak uzun olur,o haliyle de yanlış anlaşılır diye. Yazdım,okudun mu bebeğim sexü şempanzem,karamelim? @ozlem1990
ben yani bu son yazdığı kelimelerden sonra yani bilemedimmerak etme? Yanına güzel bi laf söle bakkim
Iyiyiz ki ne oldu ki anlamadım ben :)yak kızlar hadi ama tatlıda getirdim bak güzelce konuşalım diye düzeltin bakalım aranızda hadi ❤♡❥ღ❣
Yav benim Özüm bana hep trip yapıyoyak kızlar hadi ama tatlıda getirdim bak güzelce konuşalım diye düzeltin bakalım aranızda hadi ❤♡❥ღ❣
haaha hadi hadi ❤♡❥ღ❣Iyiyiz ki ne oldu ki anlamadım ben :)
Tatlidan yedim ben 2 dilim gayet tatlıyım: )
Meleğimmerak etme? Yanına güzel bi laf söle bakkim
hahah evetYav benim Özüm bana hep trip yapıyoçok alışığm,,onun tribini de seviyorum ben
Heeehhhh şimmdi olduuu karamelim fıstığımMeleğim
Çok seviyoruz evethahah evetikinizde çok seviyorsunuz birbirinizi hadi açıklayın da kurtulun bence
Sen daha tatlısınhaaha hadi hadi ❤♡❥ღ❣
sen yemesen de tatlıydın ki . yoksa seni mi yeseydik biz
yok kız ben tuzluyum siz tatlısınızSen daha tatlısın
Hahahah tepside fenaydi kız ne yapsınyok kız ben tuzluyum siz tatlısınız1 tane ziyaretçide benim baklavalara bakarken bayıldı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?