- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.501
Rica ederimm canımmYAA TEŞEKKÜRLER HAYATIMBANA HERKES KORKUYORUZ DEĞİŞTİR DİYOLARDI AMA ADAY GÖSTERMİŞLER
bir kişinin yazması yeterli oluyor aday olmak için pembişim
Sen adaysııınnnO kadar arkadaşım var biri bile beni aday göstermemiş o zman aşk olsun ya bu kadar mı sevmiyosunuz bari biri aday gosterseydi icimde kalmasaydi heves etmiştim bi kere adımı gormeyi
Sen adaysııınnn
evet bende gördüm adaysınHer yere baktım gormedim ya valla cilginlarca adimi aradım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-caliskan-kk-uyesi.971949/
Bak oyladım bile
Benim çalışkan izcibaşım
Pembisim adaysıınn olaya el atıcaktım bi yanlıslık olmalı diye az dahaO kadar arkadaşım var biri bile beni aday göstermemiş o zman aşk olsun ya bu kadar mı sevmiyosunuz bari biri aday gosterseydi icimde kalmasaydi heves etmiştim bi kere adımı gormeyi
Rica ederim çalışkan izcibaşımBende oturmuş kara kara dusunuyorum valla ne yani KKda kimse bni sevmiyor muymuş diyeçok sağol oymakbasim
Pembisim adaysıınn olaya el atıcaktım bi yanlıslık olmalı diye az daha
kendi ellerimlen oy verdim imkansıız
bayan nihayet balım nerdeydin bugun
Ayy evet bende diyorum bi yanlışlık var bakıyorumm sabahtan belli bende oy vermiştim çünküüHer yere baktım gormedim ya valla cilginlarca adimi aradım
sağol bitanem neyin varKeyifler yok biraz, kafamı moduna getirmeye çalışıyorum. takılıyorum kendi halimde.
Amma, yaptığın kurabiyeleri gördüm, ellerine sağlık kafkasım
sağol bitanem neyin varanlatmak isterssen bir mesaj yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?