- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.481
Dahlia_ etiketleri beceremedim yarin bir el at dostum
yok hayatım gördüler gerek yoksagol da nedense ben arada space tuşu kullanılan 2 kelimelik nickleri etiketleyemiyorumCanım görmüş kızlar, etiket yapmamı ister misin yine de ?
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım benimmm
Sagoll kuzucukk sizede afiyett olsunnnCanım görmüş kızlar, etiket yapmamı ister misin yine de ?
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım benimmm
ay inceledim inceledim onları ben elmaya benxzetemedimSagoll kuzucukk sizede afiyett olsunnn
Avatarını yediğimen listeleri açıklandı birçok kategoride adayım arkadaşlar teşekkürler bana oy verenlere
yaa görün bunları birde siz beğenmiyodunuzbeğenenler varmış demekkiAvatarını yediğim
Evett ama elmaaay inceledim inceledim onları ben elmaya benxzetemedimpastel renkli ve şekilleri çok güzel nasıl yaptın
Yanlı şu bollosu denicem he ben severim öle soslu şeyleri.yaa görün bunları birde siz beğenmiyodunuzbeğenenler varmış demekki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-ask-kurabiyesi-misun-sponsorlugunda.971956/
tatlı olan un kurabiyesi kız ağızda dağılıyorrYanlı şu bollosu denicem he ben severim öle soslu şeyleri.
Tatlı kurabiyeden ziyade bunu daha çok çekti canımeline sağlık canm
Geçen hafta yaptım hevesim geçti ondantatlı olan un kurabiyesi kız ağızda dağılıyorr
kız sus oylarımı engelleme, hanımlar un kurabiyesi çok güzeldir harika bir şeydir öyle böyle değildirGeçen hafta yaptım hevesim geçti ondan
Sankim seninkine dedikkız sus oylarımı engelleme, hanımlar un kurabiyesi çok güzeldir harika bir şeydir öyle böyle değildir
şaka yapıyomSankim seninkine dedik
teşekkür ederimSelaamm
Kendimi oylama da görünce çok şaşırdıım hiç beklemiyordum
Her kimse o oy veren teşekkür ederiimm çokçok
Oy veren elleriniz dert görmesin anacım
Bende gideyim kullanayım barii
Azra910 kurabiyelerini de gördüm bebeğiim çok güzeller .. Eline, emeğine sağlık
Hehehe yaa bencedee öylee oyu sana verdim zaten bennEN AVATARDA KENDİME GÜVENİYORUMcaps lock açık kalmış pardon
YAA TEŞEKKÜRLER HAYATIMHehehe yaa bencedee öylee oyu sana verdim zaten benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?