- 8 Nisan 2017
- 57.306
- 308.035
- 698
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.601
Aynen ya çok iyi geliyor az da olsaiyiyim canım herif geldi yemek yedik bebişe baktım anca geldimsen nasılsın? ❤♡❥ღ❣
benimde kızlarla uyuduk 30 dk ama bana 3 gün gibi geldi
aynen ya yeniden doğmuş gibi oldumAynen ya çok iyi geliyor az da olsa
hahahaahKızım 3 aylıkken geceleri uyumuyordu bı gece eşimi uyandırdım n'olursun tut şunu bı saat uyuyayım yoksa çocuğu dusurcem gözlerim kayıyor dedi eşime verdim ve yattım
Sonra uyumuşum eşim uyandırdı al şunu bende durmuyor dedi ama nasıl rahatlamışim uyuyunca
Sabah sohbet ediyoruz gece 1 sat uyumasam çocuğa bakamazdim dedim eşim güldü ne oldu dedim ya 5 yada 10 dk uyudun dedi.
Sen uykumu almışım deyince bende sesimi çıkartmadim dedi
O gün bugündür unutmam 5 dk lik uykunun bile insana yettigini
Aa görmedim ben enyayi esi ameliyatmi oldugecmis olsuj _Verda_ um insallah beklediğiniz sekilde sonuçlanır
Çok özlettin ama yapacak bir şey yok :)evet cnım
yoğunluktan kaç gündür yokum :/
Seninle yuzmeyeli uzun zaman oldu :)
Olsun esinle ilgilen sen :) bende yoktum gormedim ameliyat olayini.gecmis olaun tekrardan enyamevet cnım
yoğunluktan kaç gündür yokum :/
aynen ben de özledim kuzucumÇok özlettin ama yapacak bir şey yok :)
Seninle yuzmeyeli uzun zaman oldu :)
Olsun esinle ilgilen sen :) bende yoktum gormedim ameliyat olayini.gecmis olaun tekrardan enyam
Kız enişteyle ilgilen sen :) sonra gelirsin . benim herif eli kesilse komaya girer ameliyat olsa düşünemiyorum yani :)))aynen ben de özledim kuzucum
ama herife bakmam gerek
bu gece biraz yüzelim bari havuzda
Şundan hiç çıkmamak istiyorum enam :/
Kız enişteyle ilgilen sen :) sonra gelirsin . benim herif eli kesilse komaya girer ameliyat olsa düşünemiyorum yani :)))
Şundan hiç çıkmamak istiyorum enam :/
Haha iyi bari :))
uyuyo cnm su an
ondan buradayım zaten =)
Çok sıcakben de ben de ben de =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?