- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.561
Bende bahar severim son yada ilk: )Yazı seviyom çok seviyom yazı,en çok yazı seviyom diyeni giberticem bundan sonra
Ben tiksiniyorum yazdan!
Son iyidir. Ilkbaharda alerjim azıyo benimBende bahar severim son yada ilk: )
Son iyidir. Ilkbaharda alerjim azıyo benim
Ne problemliyim ya
ya hadi amaSülemem. Bu kış aldım çok
Aferim sen söle,ben sölememmmmmmmya hadi amaben söylüyorum bak 61.5
az mı çok bana göre onu söyle bariAferim sen söle,ben sölememmmmmmm
Oo megin havuzuna mi gidiyoruzsende onune geleni oraya goturuyosun hahaha
Hani olur yaa böyle insanlar biri yeni bisey alir hadi gel gorelim moduValla ya...Pul kolleksiyonu mu gösteriyor nedir
61.5 a da fazla diyoAferim sen söle,ben sölememmmmmmm
hahah kız istersen gelme ben sordum gelecem dedinHani olur yaa böyle insanlar biri yeni bisey alir hadi gel gorelim moduonun icinde hissettim.kendimi bu nisann cilgin yaa
kız ben hamile kalmadan önce 52 kiloydum61.5 a da fazla diyoben 80 kusurum naber sekerim
sende gel kızValla ya...Pul kolleksiyonu mu gösteriyor nedir
O senin tatliligin sekerimm :*kız ben hamile kalmadan önce 52 kiloydumböyle giderse ama bi kaç aya olacam 52 kilo olsun canım sende çok tatlısın bi kere ❤♡❥ღ❣
evet canım :) şimdi eniştenin nazını çekiyor :):) gelir bi kaç güne inşallahAa görmedim ben enyayi esi ameliyatmi oldugecmis olsuj @Enyalios um insallah beklediğiniz sekilde sonuçlanır
Ben şimdi çıktım,haşemamı dallara astım çoktaansende gel kız
bak hızlı insanı görüyor musuz ? sizler daha bi mayo hazırlıyamadınız pehhhBen şimdi çıktım,haşemamı dallara astım çoktaan
O bizi düşünüyor sağolsun,paylaşımcı kraliçeemmHani olur yaa böyle insanlar biri yeni bisey alir hadi gel gorelim moduonun icinde hissettim.kendimi bu nisann cilgin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?