- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.021
Slm canlar naslsinz bakem
hoşgeldin sibelcimmmSelammmmmmmm
Hoşbulduk canım benimkolay gelsin güzelim sesin çıkmıyodu bir etiketleyim dedim.
=)
hoşgeldin. .
İyiyim tatlım sen nasılsınhoşgeldin sibelcimmm
naber
İyiyim tatlım sen nasılsın
Hoşbulduk canım benim
Hahah ne guzel :)
Kuzum öylede yazmadan duramadım :) banlanırsam ozleyin beni biraz :)attım canım tekrardan..
takılma bdv ye cnm
strese gerek yok =)
Hahahaha bu yaz günümü ne yedin içtin kız o kadar soğuk benimde başım ağrıyor geçmiş olsun canoboğazım acıyo :/
Hahahaha bu yaz günümü ne yedin içtin kız o kadar soğuk benimde başım ağrıyor geçmiş olsun cano
Hahah ne guzel :)
Kuzum öylede yazmadan duramadım :) banlanırsam ozleyin beni biraz :)
Ben adana durum yedim valla, yaninda da buz gibi ayran:) bu sicakta gitmez demistim ama baya guzel yedim :)baş ağrısı deme
o da tuttu mu bırakmaz..
soğuk karpuz
soğuk su
ve dondurma
ne yenir ki başka yaz günü..
Sen banlanmazsin kralicem :) sakin ol lutfen :)Hahah ne guzel :)
Kuzum öylede yazmadan duramadım :) banlanırsam ozleyin beni biraz :)
Yani zannetmem ama bilemiyorum :) böyle yorum yapmaya devam ederse o şahıs ağır konuşabilirimoyy kuzum banlanma sakın
özlerim yaa(
Niye kız :) mune ablayla aramız iyi ama arkadaşlıkla yöneticiliği ayrı tutar benceSen banlanmazsin kralicem :) sakin ol lutfen :)
Şuan uyuşuk uyuşuk duruyorum zaten benimki gece uykumda bile ağrıyor ne güzel Bayadır agrimamisti yaaa kronik benimki Offfbaş ağrısı deme
o da tuttu mu bırakmaz..
soğuk karpuz
soğuk su
ve dondurma
ne yenir ki başka yaz günü..
Kız boşver yaaa ağzı olan konuşuyor işte sen kendini bildikten sonra herkes bilmese ne olurYani zannetmem ama bilemiyorum :) böyle yorum yapmaya devam ederse o şahıs ağır konuşabilirim
Ben adana durum yedim valla, yaninda da buz gibi ayran:) bu sicakta gitmez demistim ama baya guzel yedim :)
Cok gecmis olsun komsum nane limon yapiim bi kosu geleym dikkt et kendne havalar bi ole bu bole sifayi kapmalik :* bende iyiyim ck skur nasil biraktiysan oleyim :)hoşgeldin canımm
boğazım acıyo
hasta olcam galiba
sen nasılsın komşum
Bende adana yedim bu akşam afiyet olsunBen adana durum yedim valla, yaninda da buz gibi ayran:) bu sicakta gitmez demistim ama baya guzel yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?