Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Insallah canim. Doktor tekrar edicek dedi, tetikteyim o yuzden. Aynen aynen ye valla:) simdiden afiyetler olsun canima :*
Cok dikkat etmek lazm tabi sn blirsin illaki ama ilik su ii gelr ole yikyip kurulamicn derler tbkide sn annesisin blirsinde kulaktn buyuklerdn duyduklrmi soliim dedm insallah tkrrlamaz ck sicaktada tutmamak lazm
Saolasn muhahhh canima :*

Var tabi olmazmi bi yanm yokus biyanm duzluk :)) cok skur :)) snnle emnm ck yakndayiz oyuzdn merklaniom acaba kiz sn istanbuln neresndensin :))))

haha yok be yakın değilizdir
yedi tepenin birindeyim

Cok dikkat etmek lazm tabi sn blirsin illaki ama ilik su ii gelr ole yikyip kurulamicn derler tbkide sn annesisin blirsinde kulaktn buyuklerdn duyduklrmi soliim dedm insallah tkrrlamaz ck sicaktada tutmamak lazm
Saolasn muhahhh canima :*
Canim benim cok sagol yinede bak zaman ayirip yazmissin bana, dikat edicem ve aklimda olucak yazdiklarin. Insallah gerek kalmaz :*

boğazım acıyo canım
şifayı kaptııığm heraldeee
Benim ozellikle sabah kalktigimda cok aciyo ve agriyo. Klimadan oluyo hep. Ama sen vucudunu daha iyi tanirsin, eger birazda kirginlik falan basladiysa hemen onlemini al csnim. Cunku simdiki hastaliklar girdi mi xikmak bilmiyo :/

Otizm konusu vardi ona tikladim bi baktim _Verda_ kiz burda da mi dolaniyon diye yazcaktim...bu baktim yalnis topikteyim

haha nisankralicesi sinir oldum filan diyince, konuya bakayım dedim
banlanma filan olur mu olmaz mı
cevap verilecek bir durum var mı derken ben de buradayım...

=))

Benim ozellikle sabah kalktigimda cok aciyo ve agriyo. Klimadan oluyo hep. Ama sen vucudunu daha iyi tanirsin, eger birazda kirginlik falan basladiysa hemen onlemini al csnim. Cunku simdiki hastaliklar girdi mi xikmak bilmiyo :/

evet canım halsizlik de var,
boğaz spreyi vardı onu kullandım bugün
bir de suya atılmalık c vitamini var
yarın ondan da alayım
geçmez ise doğru doktora...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…