- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.061
Var tabi olmazmi bi yanm yokus biyanm duzluk :)) cok skur :)) snnle emnm ck yakndayiz oyuzdn merklaniom acaba kiz sn istanbuln neresndensin :))))haha ağacın dibindeki yokuş
kız senin hayatın niye yokuş olsun
düz yolu yok mu
Yemezsin rahat ol cicim bundan bişey çıkmazKib ledim zaten :) tartışmadan 1 gün yerim belki
Yerinde tatlımnaber güzellik?
keyfin yerinde mi?
Cok dikkat etmek lazm tabi sn blirsin illaki ama ilik su ii gelr ole yikyip kurulamicn derler tbkide sn annesisin blirsinde kulaktn buyuklerdn duyduklrmi soliim dedm insallah tkrrlamaz ck sicaktada tutmamak lazmInsallah canim. Doktor tekrar edicek dedi, tetikteyim o yuzden. Aynen aynen ye valla:) simdiden afiyetler olsun canima :*
Var tabi olmazmi bi yanm yokus biyanm duzluk :)) cok skur :)) snnle emnm ck yakndayiz oyuzdn merklaniom acaba kiz sn istanbuln neresndensin :))))
Yerinde tatlım
Seni sormalı
Niye bu kadar eminsin kız :)
Kiz aklima bir tepe gelio ama orada zengnler oturuo yoksa o tepednmisin :)))haha yok be yakın değilizdir
yedi tepenin birindeyim
Kiz aklima bir tepe gelio ama orada zengnler oturuo yoksa o tepednmisin :)))
Yazdm yeditepeli hurmuz :))haha hangi tepe özelden yaz kuzumm
Yazdm yeditepeli hurmuz :))
Himmmm ozmn kesin dedigin yere yakinsak ck yakinz :) cnku bnde oraya ck yaknm :))yok bilemedin kuzummm
tepeyi ben istanbul 7 tepe ya ondan dolaylı söyledim
adı tepe li değil
Canim benim cok sagol yinede bak zaman ayirip yazmissin bana, dikat edicem ve aklimda olucak yazdiklarin. Insallah gerek kalmaz :*Cok dikkat etmek lazm tabi sn blirsin illaki ama ilik su ii gelr ole yikyip kurulamicn derler tbkide sn annesisin blirsinde kulaktn buyuklerdn duyduklrmi soliim dedm insallah tkrrlamaz ck sicaktada tutmamak lazm
Saolasn muhahhh canima :*
Ya inanırmısın bugün benimde boğazım acıyorboğazım acıyo canım
şifayı kaptııığm heraldeee
Benim ozellikle sabah kalktigimda cok aciyo ve agriyo. Klimadan oluyo hep. Ama sen vucudunu daha iyi tanirsin, eger birazda kirginlik falan basladiysa hemen onlemini al csnim. Cunku simdiki hastaliklar girdi mi xikmak bilmiyo :/boğazım acıyo canım
şifayı kaptııığm heraldeee
Otizm konusu vardi ona tikladim bi baktim_Verda_ kiz burda da mi dolaniyon diye yazcaktim...bu baktim yalnis topikteyim
Ya inanırmısın bugün benimde boğazım acıyor
Bir hırıltı var geçmiyor
Alla Allah neden böyleyiz acaba?
Estafurullah deger veriorm sna konu cock olnca zten hassasim kiyamam ona bn insallah cnm :*Canim benim cok sagol yinede bak zaman ayirip yazmissin bana, dikat edicem ve aklimda olucak yazdiklarin. Insallah gerek kalmaz :*
Benim ozellikle sabah kalktigimda cok aciyo ve agriyo. Klimadan oluyo hep. Ama sen vucudunu daha iyi tanirsin, eger birazda kirginlik falan basladiysa hemen onlemini al csnim. Cunku simdiki hastaliklar girdi mi xikmak bilmiyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?