Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Muglaya gttm bn harika biyer tekrr gitme olanlarimda vr hatta nasip olursa oludeniz mukemmel duru ve gzl hakkattn olubgibi :)))
Ozellikle akyakaya gitmeyi planliyoruz. Sakin sehir :) muglaya ben once gittimde calsimaj icindi hic bisey anlamamistim :/

Gittim bebegim o taraflari gezdim. Fethiye merkez ve ilceleri. Hatta bak orda saklikent var siddetle tavsiye ederim. Cok guzel. Ama bebekle zorlayabilir ya:/
Bakalım kuzum çok güzel fotoğrafları felan :)) genişte buyur o zaman ama bakalım o kadar gezebilir miyiz :))

Ozellikle akyakaya gitmeyi planliyoruz. Sakin sehir :) muglaya ben once gittimde calsimaj icindi hic bisey anlamamistim :/
Tavsiye ederm tbi gencken gtmistim ozmnlr tadi cikmisti :)) deniz eglence vs vs :)) ama manzarlr ck gzl denizi gzl birde caddesi vrdi kalablk ora gzl sbaha kdr acik kalabalk (dalyana gtmistim bn)

Tavsiye ederm tbi gencken gtmistim ozmnlr tadi cikmisti :)) deniz eglence vs vs :)) ama manzarlr ck gzl denizi gzl birde caddesi vrdi kalablk ora gzl sbaha kdr acik kalabalk (dalyana gtmistim bn)
Bizde yorumlari okudugumuz kadariyla cok guzel yaziyo. Insallah oglus bi skinti cikarmazda gezebiliriz. Cok korkuyorum o acidan

Bizde yorumlari okudugumuz kadariyla cok guzel yaziyo. Insallah oglus bi skinti cikarmazda gezebiliriz. Cok korkuyorum o acidan
Yani denizi cocuklr sever kollk yelek giydir onuda at denize bak cikmak istiomu :)) orda kumla oynasn aksmlrida sklmaz dondurma alrsaniz tmmdir :))

Yani denizi cocuklr sever kollk yelek giydir onuda at denize bak cikmak istiomu :)) orda kumla oynasn aksmlrida sklmaz dondurma alrsaniz tmmdir :))
Kiz daha 1 yasinda. Denizi birak banyoyu zor yaptiriyoruz pasaya. Bide bende girmiyorum ya zorlar bizi o plan. Ama bi sekilde idare edicez artik :)

Kiz daha 1 yasinda. Denizi birak banyoyu zor yaptiriyoruz pasaya. Bide bende girmiyorum ya zorlar bizi o plan. Ama bi sekilde idare edicez artik :)
Heeeee kucukmus :) ozmn ona uygun bsylr yapacksnz aynen olsn en kotu gezersnz heryeri gzl illa denize grmek grekmez ama ozmnda ck sicak oldgu donemde gitmemek lazm

Aynen kuzum eylül biraz uygundu ama çok pahalı oteller var tabi :)) ama gene çok para kv verdiğinden pek bize zararı olmuyor :)
Ahajaja:) benimki gunahini bile vermez bize degil ki otel parasini vercek. Kv vercek olsa en guzelinde kalirdim bende, gecmise inat bu ay pahalanfi ya birden yukseldi fiyatlar.

Ahajaja:) benimki gunahini bile vermez bize degil ki otel parasini vercek. Kv vercek olsa en guzelinde kalirdim bende, gecmise inat bu ay pahalanfi ya birden yukseldi fiyatlar.
Hahah :) kız verse ne olacak sanki :/ ay bi sinir oluyorum böyle kv lere 5 gece 6 gün 2500 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…