- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.301
İyi alisverisler cnm :* bnde napiim yatakta bir o yaba bir bu yana donup duruom intte takilip zaman geciriom :))Canimin ici napim disari cikiyoruz alisverise. Sen napan:)
Muglaya gttm bn harika biyer tekrr gitme olanlarimda vr hatta nasip olursa oludeniz mukemmel duru ve gzl hakkattn olubgibi :)))Canim Allahin izniyle muglaadan baslayip izmire dogru gidicez insallah :) eylul aslinda en guzel zaman bence
Gittiniz mi kiz hiç oludenize :)Valla planda bi skinti ve degisiklik olmazsa 1 hafta gibi surer. Oludeniz guzel ya tavsiyr ederim bende. Gelirim ya ben girmeden duramam ki:)
Bu sicakta ne yapilcak ki baskaİyi alisverisler cnm :* bnde napiim yatakta bir o yaba bir bu yana donup duruom intte takilip zaman geciriom :))
Gittim bebegim o taraflari gezdim. Fethiye merkez ve ilceleri. Hatta bak orda saklikent var siddetle tavsiye ederim. Cok guzel. Ama bebekle zorlayabilir ya:/Gittiniz mi kiz hiç oludenize :)
Ozellikle akyakaya gitmeyi planliyoruz. Sakin sehir :) muglaya ben once gittimde calsimaj icindi hic bisey anlamamistim :/Muglaya gttm bn harika biyer tekrr gitme olanlarimda vr hatta nasip olursa oludeniz mukemmel duru ve gzl hakkattn olubgibi :)))
Bakalım kuzum çok güzel fotoğrafları felan :)) genişte buyur o zaman ama bakalım o kadar gezebilir miyiz :))Gittim bebegim o taraflari gezdim. Fethiye merkez ve ilceleri. Hatta bak orda saklikent var siddetle tavsiye ederim. Cok guzel. Ama bebekle zorlayabilir ya:/
Tavsiye ederm tbi gencken gtmistim ozmnlr tadi cikmisti :)) deniz eglence vs vs :)) ama manzarlr ck gzl denizi gzl birde caddesi vrdi kalablk ora gzl sbaha kdr acik kalabalk (dalyana gtmistim bn)Ozellikle akyakaya gitmeyi planliyoruz. Sakin sehir :) muglaya ben once gittimde calsimaj icindi hic bisey anlamamistim :/
Insallah gezersiniz canim :)Bakalım kuzum çok güzel fotoğrafları felan :)) genişte buyur o zaman ama bakalım o kadar gezebilir miyiz :))
Bizde yorumlari okudugumuz kadariyla cok guzel yaziyo. Insallah oglus bi skinti cikarmazda gezebiliriz. Cok korkuyorum o acidanTavsiye ederm tbi gencken gtmistim ozmnlr tadi cikmisti :)) deniz eglence vs vs :)) ama manzarlr ck gzl denizi gzl birde caddesi vrdi kalablk ora gzl sbaha kdr acik kalabalk (dalyana gtmistim bn)
İnşallah gezebilirsiniz :) bizim otele de baya iyi yorumlar yapmışlar bakacaz :))Bizde yorumlari okudugumuz kadariyla cok guzel yaziyo. Insallah oglus bi skinti cikarmazda gezebiliriz. Cok korkuyorum o acidan
Yani denizi cocuklr sever kollk yelek giydir onuda at denize bak cikmak istiomu :)) orda kumla oynasn aksmlrida sklmaz dondurma alrsaniz tmmdir :))Bizde yorumlari okudugumuz kadariyla cok guzel yaziyo. Insallah oglus bi skinti cikarmazda gezebiliriz. Cok korkuyorum o acidan
Biz otelde kalmicaz, ogretmen evi ayarladik. Cunku sadece yatmalik olucak. Oteller su anda ucmus durumda:/İnşallah gezebilirsiniz :) bizim otele de baya iyi yorumlar yapmışlar bakacaz :))
Kiz daha 1 yasinda. Denizi birak banyoyu zor yaptiriyoruz pasaya. Bide bende girmiyorum ya zorlar bizi o plan. Ama bi sekilde idare edicez artik :)Yani denizi cocuklr sever kollk yelek giydir onuda at denize bak cikmak istiomu :)) orda kumla oynasn aksmlrida sklmaz dondurma alrsaniz tmmdir :))
Aynen kuzum eylül biraz uygundu ama çok pahalı oteller var tabi :)) ama gene çok para kv verdiğinden pek bize zararı olmuyor :)Biz otelde kalmicaz, ogretmen evi ayarladik. Cunku sadece yatmalik olucak. Oteller su anda ucmus durumda:/
Heeeee kucukmus :) ozmn ona uygun bsylr yapacksnz aynen olsn en kotu gezersnz heryeri gzl illa denize grmek grekmez ama ozmnda ck sicak oldgu donemde gitmemek lazmKiz daha 1 yasinda. Denizi birak banyoyu zor yaptiriyoruz pasaya. Bide bende girmiyorum ya zorlar bizi o plan. Ama bi sekilde idare edicez artik :)
Ahajaja:) benimki gunahini bile vermez bize degil ki otel parasini vercek. Kv vercek olsa en guzelinde kalirdim bende, gecmise inatAynen kuzum eylül biraz uygundu ama çok pahalı oteller var tabi :)) ama gene çok para kv verdiğinden pek bize zararı olmuyor :)
Nasil olcak bilmiyorum da oldugu kadar yapcaz artik :/ ne kadar oyalanirsaHeeeee kucukmus :) ozmn ona uygun bsylr yapacksnz aynen olsn en kotu gezersnz heryeri gzl illa denize grmek grekmez ama ozmnda ck sicak oldgu donemde gitmemek lazm
Hahah :) kız verse ne olacak sanki :/ ay bi sinir oluyorum böyle kv lereAhajaja:) benimki gunahini bile vermez bize degil ki otel parasini vercek. Kv vercek olsa en guzelinde kalirdim bende, gecmise inatbu ay pahalanfi ya birden yukseldi fiyatlar.
Olur insallah biraz kucuk bir yas dha buyuk olunca dha rhat olur ama usluysa sknti pek olmz yarmazsa yandniz :)Nasil olcak bilmiyorum da oldugu kadar yapcaz artik :/ ne kadar oyalanirsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?