- 28 Mart 2014
- 1.018
- 30.767
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.321
Valla basma yaramaHahah :) kız verse ne olacak sanki :/ ay bi sinir oluyorum böyle kv lere5 gece 6 gün 2500 tl
Hemde nasil yaramazOlur insallah biraz kucuk bir yas dha buyuk olunca dha rhat olur ama usluysa sknti pek olmz yarmazsa yandniz :)
Neyse kuzum miras varsa yine size kalacakValla basma yaramadaha 1 kurusu nasil olmadi. Bi oglum oldugunda kp adini verdik o zaman bilezik taktilar o iste. 5 yildir baskada bisey yok
Himmm ozmn zor biraz yarmz cockla ama artk oynamak flan derken belki oda sver yatak scmesi de zor ama gezmek zmn gecirmekte gzl bnce git esinde sklmistir clismktn cocguuda idre edersnz artkHemde nasil yaramazbide yatak seciyo. Bildigin benimkisi risk. Ama kocayi ikna edemedim. Illa gidelim diyo
Miras derken ? Kiz 50 bib miras geldi bi yerden, biz dugun borcu odedikte bize bi kere bile sormadi ihtiyaciniz var mi dye@ o kizina verirNeyse kuzum miras varsa yine size kalacakvermesin bakalım mezara götürebilecek sanki :/
Esin ne diyor bu duruma peki ?Miras derken ? Kiz 50 bib miras geldi bi yerden, biz dugun borcu odedikte bize bi kere bile sormadi ihtiyaciniz var mi dye@ o kizina verir
Coook skildik hemde coook yaHimmm ozmn zor biraz yarmz cockla ama artk oynamak flan derken belki oda sver yatak scmesi de zor ama gezmek zmn gecirmekte gzl bnce git esinde sklmistir clismktn cocguuda idre edersnz artk
Ozmn gidin bizde bakalm agustosta bir iki gnlgne kacablrsek yakn byerlere gidicz esmn iznine bagli ama bizimde ihtiycmz vr yni zmni gldi tatiln :/Coook skildik hemde coook ya
Ne desin ki cok kziiyo ama yapcak bisey yok bizim icinEsin ne diyor bu duruma peki ?
Ya tatil gercekten ihtiyac. Yani biz 2 yildir gidemedik cok bunaldik. Bide bebekle iyice zor olmustu eve kapanmak. Cevrede herkes tatil tatil diyince bi insana istah geliyo:)Ozmn gidin bizde bakalm agustosta bir iki gnlgne kacablrsek yakn byerlere gidicz esmn iznine bagli ama bizimde ihtiycmz vr yni zmni gldi tatiln :/
Aynen cnm cockla zor oluyo biyas dha buyuyunce rhatlarsn ama insallah bizde hersene gdioz ama bakalm bu sene gideblcezmi beklemedym :)Ya tatil gercekten ihtiyac. Yani biz 2 yildir gidemedik cok bunaldik. Bide bebekle iyice zor olmustu eve kapanmak. Cevrede herkes tatil tatil diyince bi insana istah geliyo:)
Aman kuzum onun yapısıda oNe desin ki cok kziiyo ama yapcak bisey yok bizim icin
Ay hiç sorma yarın olsa giderim tatileYa tatil gercekten ihtiyac. Yani biz 2 yildir gidemedik cok bunaldik. Bide bebekle iyice zor olmustu eve kapanmak. Cevrede herkes tatil tatil diyince bi insana istah geliyo:)
Insallah gidersiniz canim ya. Valla ben cok arkadas biliyorum catir catir geziyolar cocukta melek gibi oluyo. Ama bizim iste ....Aynen cnm cockla zor oluyo biyas dha buyuyunce rhatlarsn ama insallah bizde hersene gdioz ama bakalm bu sene gideblcezmi beklemedym :)
Artik zaten biraktik oluruna bizde :/Aman kuzum onun yapısıda oboşver takma canını da sıkma ❤
Aman takmiyorum zaten o kadini. Allah buyuk! B
Ay hiç sorma yarın olsa giderim tatileçok istiyorum . ama mecbur eylülde gidecez :/
İnşallah onun yanından da ayrilirsiniz en kısa sürede ❤❤Artik zaten biraktik oluruna bizde :/
Geldi okuyamadığı yerleri beğeniyor :))Ozleeeem gel kiz buraya :) begeniyon ama yazmiyon :)
Cok tatli ya:)Geldi okuyamadığı yerleri beğeniyor :))
Yook Allahtan biz ayriyiz zaten:) ay bide beraber olsak hic dusunemiyorum olcaklariİnşallah onun yanından da ayrilirsiniz en kısa sürede ❤❤
Aynen kuzum :) ❤Cok tatli ya:)
Kız ben altlı üstlü oturuyorsunuz sanıyordum #))Yook Allahtan biz ayriyiz zaten:) ay bide beraber olsak hic dusunemiyorum olcaklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?