- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.501
Bende ilk defa değiştirdim :)Daha 1 kez değiştirdim dur yapıyim :)
Önceden ismimle acmistim sonra dediler değiştir olmasın ismin :) değiştirdimBende ilk defa değiştirdim :)
AAAAHatırladım şimdiii,ay sen melek gibisin yaa O laf aramızda.cadıydı biraz,neyse o tukanda takılırken sen gel,laflarız ne güzel...O kadar parayıda napıcak bilmem,yastık doldurcak heralde Duymasın da yine
O zaman 2 olacak senin.Önceden ismimle acmistim sonra dediler değiştir olmasın ismin :) değiştirdim
Ee sen niye trıp atıyorsun kiyastık, yorgan dolduruyordur herhalde: -)
Ayyy tatlıcadım o benim ama bende tripliyim heee
Aaaaaa megim gelmiş,canım gelmiş taaatlımKız Yosuuunn hatırlat seni bi ara giberticiim
Ahahahha demek öyle mi dedinnn ahahhaAaaaaa megim gelmiş,canım gelmiş taaatlımÇok özlettin canım ya,ama ekmek parası ne yapalım,olacak o kadar,dayanıcaz ayrılığa
Sen yokken hep dedim,meg bi tane dedim,dünyalara değişmem dedimKUZUUUUUM
Dedim tabi,aha şuAhahahha demek öyle mi dedinnn ahahha
Olsun gene de giberticemm
Evet evet bende şahidimDedim tabi,aha şuColorayzn bacıma sor,te şu karşı dağın ardındaydı,duymuştur didiğimi Korkudan öğreniverdim nana ismini iyi mi
He bak dedimdi dimiEvet evet bende şahidim
Megi nolmus sanaDedim tabi,aha şuColorayzn bacıma sor,te şu karşı dağın ardındaydı,duymuştur didiğimi Korkudan öğreniverdim nana ismini iyi mi
Giz ne duymuşumdur benHe bak dedimdi dimi
bizim meg gittiydi,o sıra tripli megi geldi,ona bi takım şeyler demiş olabülürümGiz ne duymuşumdur ben
Neler dedin gizbizim meg gittiydi,o sıra tripli megi geldi,ona bi takım şeyler demiş olabülürümAma bana kalsa iyi bişeyler demişimdir,sende duymuşsundur gibi geliyo banaa
Benim sizi bir yerden gözüm ısırıyo amaaaaa
Ya bizim meeeeg vardı,yolda rastladınız mı acabaaaa?Yaa hanselle gratelin babası gibi bizi bu dağda bıraktı gitti,kurda kuşa yem edicek bizi,ekmek kırıntılarını kuşlar yemiş birdee.Keşşke siz olsaydınız obabaşımız keşkeeee
Bunları didimAAAAHatırladım şimdiii,ay sen melek gibisin yaa O laf aramızda.cadıydı biraz,neyse o tukanda takılırken sen gel,laflarız ne güzel...O kadar parayıda napıcak bilmem,yastık doldurcak heralde Duymasın da yine
Maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?