- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.541
Ya bi iyi tarafından baksan nanam,hiç mi iyi anlamda söylemiş olamammı yaaMaşallah maşallahmeg seni yolum yolum yolmali
Öyle yapayım bari canımSende bir ikiz bul sibelim kendine :)
Sen söyle megi baksin iyi yanindan :)Ya bi iyi tarafından baksan nanam,hiç mi iyi anlamda söylemiş olamammı yaa
Pro colorum ❤❤❤Sen söyle megi baksin iyi yanindan :)
Fistikli cikolata da hangisinden antepli miiPro colorum ❤❤❤
E tabiki kız :) ama yakın zamanda cikolatakralicesi yapacağım :)Fistikli cikolata da hangisinden antepli mii
Hayırlı akşamlar kuzum bitti mi hazırlıklar :))Hayırlı akşamlar
canımm nickin değişmişş hayırlı olsun :-** bende senin resmini almış biri sandım :)) bitti bittii canımm hersey tamam Allah nasip ederse :)Hayırlı akşamlar kuzum bitti mi hazırlıklar :))
Cikolatakralicesi yapacağım :)) ne zaman gidiyordunuz :)canımm nickin değişmişş hayırlı olsun :-** bende senin resmini almış biri sandım :)) bitti bittii canımm hersey tamam Allah nasip ederse :)
pazar :) yap yapta canımızı çektir her okudugumuz da :)))Cikolatakralicesi yapacağım :)) ne zaman gidiyordunuz :)
Cikolataninkralicesi yap bariE tabiki kız :) ama yakın zamanda cikolatakralicesi yapacağım :)
Hamile yoksa aramızda sıkıntı yok :)pazar :) yap yapta canımızı çektir her okudugumuz da :)))
Kız neden kfafami karistiriyorsun :) cikolatakralicesi yapacaktım :/Cikolataninkralicesi yap bari
Vayyy,arkadaşını dağ başında terk etmek haaa,iyi madem,kurtlar yesin beniSen söyle megi baksin iyi yanindan :)
Hani cikolatayla aranız iyi yaa ondan oyle dedimKız neden kfafami karistiriyorsun :) cikolatakralicesi yapacaktım :/
Kız ağlatmayın denizimi yaaa korkma kuzum sen bana seslen ben gelirim sanaVayyy,arkadaşını dağ başında terk etmek haaa,iyi madem,kurtlar yesin beni
Gene değişmiş yaaaBu son artık
Guru felan yere bak onun içinHani cikolatayla aranız iyi yaa ondan oyle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?