- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.621
Rica ederim benim Azeri ,Uygur Türk'ü ,Tacik ,Ahıska türkü çok arkadaşım var az çok tanıyorum sizleri
Hoşbulduk canım Tabiki gelirimHosgelmissin canim obayaa ben deniz izcibasi bir sorunun olursa çekinmeden yanima gelebilirsin
Hoşbulduk canım Tabiki gelirim
Bn seni önceden de tanıyorum papatya 1994 varya benim ablam onla arkadassiniz siz
Hadi inşallah canım rabbim değerini bilen insanlar ile karşılaştırsın ablan gibi erkenden evlenmemişsin sen aferin sana bu arada ablan devam ediyor mu diyeteNe güzel ne mutlu sana canım bende öyle birini arıyorum Rabbim benimde karşıma çıkartsın inşallah
Kız ablan benden çok çekti beni hiç sevmemişti ilk başlarda sonra aramızda bir bağ oluştu onunla o zaman sende Adıyamandasın
Ben karataycıyım hazır gıdaya karşıyım çok kızdım ona ve diğerlerine ama sevdim ablanı zaten instgramdan takip ediyorum oda beni neyse. Sağlık olsun onu görürsen söyle -30 kg olmuş de anlar oSonradan iyi arkadaştiniz birlikte zayifliyodunuz hattaevet canım bnde adiyamanliyim :)
Günaydın canım nerede bu yer içim açıldı ya
Herkeseee Gunaydinlaarr minnosslarrrr biraz gec oldu amaaa kosun kahvaltiyaa kosuuunnnn
Gunaydiinnn canim benimm bu kadar ic acici yer tabikide karadenizzzGünaydın canım nerede bu yer içim açıldı ya
Günaydın canım hoşbulduk evet Trabzon Uzungöl çaykolik olunca direk çaydanlığa baktım alt resimde gözüküyorGunaydiinnn canim benimm bu kadar ic acici yer tabikide karadenizzz
Bu arada Hosgeldin obamizaa
Evett oralari gormek daha kismet olmadi amaa gidiceemm bu yaz insallaahhGünaydın canım hoşbulduk evet Trabzon Uzungöl çaykolik olunca direk çaydanlığa baktım alt resimde gözüküyor
Hadi inşallah canım rabbim değerini bilen insanlar ile karşılaştırsın ablan gibi erkenden evlenmemişsin sen aferin sana bu arada ablan devam ediyor mu diyeteben bıraktım topiği bazı sebeplerden dolayı ama beslenmen tam gaz devam ediyor şükür
Ouy eline sağlık miniğim mis gibi olmuş
Herkeseee Gunaydinlaarr minnosslarrrr biraz gec oldu amaaa kosun kahvaltiyaa kosuuunnnn
Afiyetler olsuun boncuguummmOuy eline sağlık miniğim mis gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?