- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.641
Bende çok istiyorum oraları görmek fakat bana da nasip olmadı inşallah sen görürsün canım Artvin'e kadar gitmeni tavsiye ederimEvett oralari gormek daha kismet olmadi amaa gidiceemm bu yaz insallaahh
Ablamin diyetini ne sensor ne ben soyleyimbi bırakıyor bi yeniden başlıyor
Gidicem gidicem orayida duydum cokk Karadenizde gitmedik yer birakmicamBende çok istiyorum oraları görmek fakat bana da nasip olmadı inşallah sen görürsün canım Artvin'e kadar gitmeni tavsiye ederim
Canım ya kıyamam çok kızıyordum ona sadece sağlıklı kahvaltı yap sağlık yiyecekler ye gerisi gelir diye sanırım 70 kg yine neyse sağlık olsun umarım Birgün başarır
Ben yıllarca Atlas dergisine aboneydim ilk yayına başladığı zamanlarda allahım cennet gibi vatanımız özellikle Karadeniz Artvin Yusufeli ve hopa ama malesef baraj yapıldı özellikle Artvin'e gidip keçi Eti yemek istiyorumGidicem gidicem orayida duydum cokk Karadenizde gitmedik yer birakmicam
Benimle dalga geçiyordu sen sağlıklı besleniyorsun veremiyorsun ben sağlıksız yiyorum veriyorum diyeEvet canım hala 70inşallah bir gün verebilir
Her ili ayri bi guzell Istanbula gittim kasimdaa ya resmen assk gibi sehir Urfaa oyle ben bi cok yerelere gittim sevdicegim askeriliginden dolayi erteledikk ama gelincee hemen KaradenizzBen yıllarca Atlas dergisine aboneydim ilk yayına başladığı zamanlarda allahım cennet gibi vatanımız özellikle Karadeniz Artvin Yusufeli ve hopa ama malesef baraj yapıldı özellikle Artvin'e gidip keçi Eti yemek istiyorumfantezim var
Benimle dalga geçiyordu sen sağlıklı besleniyorsun veremiyorsun ben sağlıksız yiyorum veriyorum diyebende insülin direnci var zor veriyorum oda aç kalıyordu hain tartı günü öncesi ben dedim sen alırsın diye canım ya kıyamam
Bende aynı cümleyi ona söyledimYa çok cabaliyo ama işte sağlıksız besleniyo diye veremiyo yoksa baya kafaya takmış zayıflamayi
Bende gittim İstanbul'a iş için gezilecek bir şehir yanlız yaşanılmaz Doğuya hiç gitmedim yanlız bir abimiz Adıyamanlı her sene çağırır kışın çok istiyorum oraya gitmeyi oradan Urfa ,Antep gezmeyi nasip kısmetHer ili ayri bi guzell Istanbula gittim kasimdaa ya resmen assk gibi sehir Urfaa oyle ben bi cok yerelere gittim sevdicegim askeriliginden dolayi erteledikk ama gelincee hemen Karadenizz
Guzellikleri sacma sapan seylerle bozmayi seviyolarr
Ay keci eti sert olur yedim sanirim been
Ben yazmıştım @Pembemsii_Beni kim yazdı 'en nazik' olarak?
Valla çok merak ettim sadece meraak
ellerine saglik
Herkeseee Gunaydinlaarr minnosslarrrr biraz gec oldu amaaa kosun kahvaltiyaa kosuuunnnn
Rica ederim benim Azeri ,Uygur Türk'ü ,Tacik ,Ahıska türkü çok arkadaşım var az çok tanıyorum sizleri
Biiirr itiraf ona ben yazdım seni ya kelimeleri çok güzel yazıyorsun virgül nokta mutlaka ayiriyosun çok hoşuma gidiyor yazım sklin o yüzden yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?