Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Gidicem gidicem orayida duydum cokk Karadenizde gitmedik yer birakmicam
Ben yıllarca Atlas dergisine aboneydim ilk yayına başladığı zamanlarda allahım cennet gibi vatanımız özellikle Karadeniz Artvin Yusufeli ve hopa ama malesef baraj yapıldı özellikle Artvin'e gidip keçi Eti yemek istiyorum fantezim var

Evet canım hala 70 inşallah bir gün verebilir
Benimle dalga geçiyordu sen sağlıklı besleniyorsun veremiyorsun ben sağlıksız yiyorum veriyorum diye bende insülin direnci var zor veriyorum oda aç kalıyordu hain tartı günü öncesi ben dedim sen alırsın diye canım ya kıyamam

Her ili ayri bi guzell Istanbula gittim kasimdaa ya resmen assk gibi sehir Urfaa oyle ben bi cok yerelere gittim sevdicegim askeriliginden dolayi erteledikk ama gelincee hemen Karadenizz
Guzellikleri sacma sapan seylerle bozmayi seviyolarr
Ay keci eti sert olur yedim sanirim been

Ya çok cabaliyo ama işte sağlıksız besleniyo diye veremiyo yoksa baya kafaya takmış zayıflamayi

Bende gittim İstanbul'a iş için gezilecek bir şehir yanlız yaşanılmaz Doğuya hiç gitmedim yanlız bir abimiz Adıyamanlı her sene çağırır kışın çok istiyorum oraya gitmeyi oradan Urfa ,Antep gezmeyi nasip kısmet

Rica ederim benim Azeri ,Uygur Türk'ü ,Tacik ,Ahıska türkü çok arkadaşım var az çok tanıyorum sizleri

Ben de sizi seviyorum ki, sevmesem burada ne işim var

Biiirr itiraf ona ben yazdım seni ya kelimeleri çok güzel yazıyorsun virgül nokta mutlaka ayiriyosun çok hoşuma gidiyor yazım sklin o yüzden yazdım

Canım Pembişimmm
Ben yazarken nasıl desem konuştuğum gibi yazmayı sevmiyorum pek..
Kendi dilimde de öyle yazarım..
Biriyle mesajlaşıyorum mesela, çoğu kişi nasıl konuşuyorsa sözleri öyle yazıyor bizde, nokta, virgül hiçbirşey yok, inan bazen öyle cümleleri kaç kere okuyorum, anlamakta zorluk çekiyorum
O yüzden her zaman doğru yazmak taraftarıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…