- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.801
Aynen ya hicbir yatak kendi yatagimin huzurunu ve rahatını seviyorum :)Aaa o bağ bende de çok güçlü,yatağım yastığım bir tane,annemde kalınca uyku tutmuyor pek o yuzden
Nasılsın :)
öğlen cadılar uyursa belki uyuruz :))Oy oy oyyyy :)
Abla ayağın nasıl oldu ? :/İyiyim sağol sen nasılsın:))
Eee bu işler öyle,benimkiler küçükken kardeşime imrenirdim,uyurdu rahatca,şimdi onun kızı uyutmuyor sabahlarıUyuyor kuzum ama büyük cadı uyandı :) şimdi kahvaltı felan yapmamız gerek :) bir cadı bitiyor bi cadı başlıyor :))
Abla ayağın nasıl oldu ? :/
Geçmiş olsun abla yaAğrı var hala,ilaç kullanıyorum 3 aylık,dr geçer dedi ama geçmezse başka bir tedavi uygularız dedi..
Kız ne yaptin beddua mi ettin yoksaEee bu işler öyle,benimkiler küçükken kardeşime imrenirdim,uyurdu rahatca,şimdi onun kızı uyutmuyor sabahları
Geçmiş olsun abla yaçok kötü bi durum .Allah kolaylık ve şifa versin ❤❤❤
Iyiyim bende :)İyiyim sağol sen nasılsın:))
Iyiyim bende :)
Hemen uyuyoken onlar vur kafayi yat yoksa sinir küpü olarak dolaşma ihtimali n olabiliröğlen cadılar uyursa belki uyuruz :))
Aminn ablacim hayirdir senin ayaginda ne varAlllah iyili versin sağlıklı olalım yeter:))
Yok kız etmedim,hayatın doğal süreciKız ne yaptin beddua mi ettin yoksa
Aynen abla ama her organımız çok önemli . eksikliği çok etkiliyor insanıSağol canım,idare ediyoruz işte,b,rde ayak olunca dahada zor tabi..
Nickin değişmiş güzel olmuş:))
Aminn ablacim hayirdir senin ayaginda ne var
Kız cadilara kızamıyorum :) büyük cadı çok fena kızınca sac baş girişiyor bana :) baba kızınca sus pus oluyor :/ :/Hemen uyuyoken onlar vur kafayi yat yoksa sinir küpü olarak dolaşma ihtimali n olabilir
Ayy ayak agrisi zor yaa geçmiş olsun ablacim ee caresi yokmu bu agrinin ilac falan mi kullaniyosun simdiAyağım ameliyatlı tendom kopuğu vardı,sonrada aşilde ödem ve kalınlaşma oldu oda ağrı yapıyor sürekli.
Geçen sene kortizonlu iğne yapıldı..
Aynen abla ama her organımız çok önemli . eksikliği çok etkiliyor insanısağol ablanı farklık in olsun dedim :))
Ayak vucudun yukunu cekiyor,Allah şifa versinAyağım ameliyatlı tendom kopuğu vardı,sonrada aşilde ödem ve kalınlaşma oldu oda ağrı yapıyor sürekli.
Geçen sene kortizonlu iğne yapıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?