- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.921
Aman iyi ol kuzum ya ❤❤ bizde iyiyiz çok şükürdaha iyiyim canim sen nasilsin.
sagol canim maydanoz iyi geldi bayagi rahatladim cok sukur.Nasıl oldun canım,biraz rahatlama var mı?
Tamam,otur şööyle,bize bak yeter
İyi geceler gönlümüzün hannazı
Dokuuuuunma kalbime ziiiiiiraaaaa çoookincedir kırılıııııırrr
durucuk nasilAman iyi ol kuzum ya ❤❤ bizde iyiyiz çok şükür
İyi kuzum bol bol emiyor annesinidurucuk nasil
Ay maşallah canım,çok sevindimsagol canim maydanoz iyi geldi bayagi rahatladim cok sukur.
Günaydıııııııın
Ben çay içmeye geldim de çay var mı bir bardak
Onlar misafir çocuğun parmağı için koşturuyor sanıyorum,enişte teyellerini kendi sökecek bence,düğümlerini kesince ipi çekiverirİnşallah güzelce dikişlerini aldırıp gelirsiniz kuzum ❤❤
Abla ben sana çok kirilmistim dün amaTeşekkür ederim canım
Abla ben sana çok kirilmistim dün ama
Dün ben seni kahvaltıya cagiracaktim obaya cevap bile vermedinKız niye kırıldın canım benim ne oldu
Dün ben seni kahvaltıya cagiracaktim obaya cevap bile vermedin
Bi çay içmeye gelişim demedim mi ablaE hayatım sabah çaya gelirim dedim ya aşkolsun
Dün ben seni kahvaltıya cagiracaktim obaya cevap bile vermedin
Evet nisanım,bende şahidim,aynen öyle dedi hannazcım,hatta sen kırıldım yazınca bende herhalde tek çaya gelirim dedi diye kırıldın sandım...E hayatım sabah çaya gelirim dedim ya aşkolsun
Kuzum onu dedim sonra bir şey yazmadı ya ablam onun için dedim şimdi sadece çaya gelişim dedidigi için kırıldım dedim bugün :)Evet nisanım,bende şahidim,aynen öyle dedi hannazcım,hatta sen kırıldım yazınca bende herhalde tek çaya gelirim dedi diye kırıldın sandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?