Yafrukurtlar toplanıyor :)))

maşallah de kız gözlerime nazar değdireceksin :/
Kız gözlerini demedim,sibelin banlandığını ndan haberin var ya,o anlamda yani...maşallah diyeyim yine de,Allah sahibine bağışlasın,seni mi kıracağım

Kız gözlerini demedim,sibelin banlandığını ndan haberin var ya,o anlamda yani...maşallah diyeyim yine de,Allah sahibine bağışlasın,seni mi kıracağım
Haha kız profilindeydim bi baktım banlandi sahibini buldu o gözler ❤❤

Hani var ya domates biber püresi ve yogurtla yoğrulan,biz ondan yapıyoruz.Annem kurutuyor,ben yaş hamur olarak küçük poşetlerle buzluğa atıyorum.
Hamuru bekletip mayalandirip daha sobra sererler egede.sonra ovulup inceltilir.hemen gorselini atiyorum hamuru da senin bahsettigin malzemelerden oluşuyor

Hamuru bekletip mayalandirip daha sobra sererler egede.sonra ovulup inceltilir.hemen gorselini atiyorum hamuru da senin bahsettigin malzemelerden oluşuyor
Hah tam o işte,görseline bakmadım henüz.Normalde kurutuluyor ama,ben çoğu zaman geç yaptığımdan yağmurlu nemli havalara rast geliyor,bende atıyorum buzluğa.Annemden de kabul etmiyorum,herkes kendi işini görmeli diye...
Yoksa aslı dediğin gibi...

Tamam onla da olur canim.domatesini bol koyarsan daha lezzetli olur simdi birde yaz domatesi var immm ihhh diyorum

Tamam onla da olur canim.domatesini bol koyarsan daha lezzetli olur simdi birde yaz domatesi var immm ihhh diyorum
Sağol bebeğim,deneyeceğim,domatesli mercimeği rüyamda da görmedim işin aslı,merak ediyorum
Biz biber salçası ve nane eritiyoruz bu çorbaya normalde...

Sağol bebeğim,deneyeceğim,domatesli mercimeği rüyamda da görmedim işin aslı,merak ediyorum
Biz biber salçası ve nane eritiyoruz bu çorbaya normalde...
Nane annemde kullanır ama bende biber salcali yemedim bak :) ayy nane dedinde en cok yogurt corbasina gidiyo beeh canim cekti

yazı sevmiyorum nefret ediyorum çok kılım gıcığım terlemek nefretlik bişey iğrenç tiksinç bişey şu yaz. Sıcak ne alaka yani,doğama aykırı bi durum!!!!
Nem yok mu neemmm ah o adi nemmm
Haklısın meeeeg, nem çok kötü
Annemden evime geldim,onun evi sahile 10 benim 40dk.ve rakımı yüksek.Öyle rahat uyudum ki,üstelik ince de olsa bir yorganla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…