- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.901
Kız gözlerini demedim,sibelin banlandığını ndan haberin var ya,o anlamda yani...maşallah diyeyim yine de,Allah sahibine bağışlasın,seni mi kıracağımmaşallah de kız gözlerime nazar değdireceksin :/
Haha kız profilindeydim bi baktım banlandiKız gözlerini demedim,sibelin banlandığını ndan haberin var ya,o anlamda yani...maşallah diyeyim yine de,Allah sahibine bağışlasın,seni mi kıracağım
Hamuru bekletip mayalandirip daha sobra sererler egede.sonra ovulup inceltilir.hemen gorselini atiyorum hamuru da senin bahsettigin malzemelerden oluşuyorHani var ya domates biber püresi ve yogurtla yoğrulan,biz ondan yapıyoruz.Annem kurutuyor,ben yaş hamur olarak küçük poşetlerle buzluğa atıyorum.
Hah tam o işte,görseline bakmadım henüz.Normalde kurutuluyor ama,ben çoğu zaman geç yaptığımdan yağmurlu nemli havalara rast geliyor,bende atıyorum buzluğa.Annemden de kabul etmiyorum,herkes kendi işini görmeli diye...Hamuru bekletip mayalandirip daha sobra sererler egede.sonra ovulup inceltilir.hemen gorselini atiyorum hamuru da senin bahsettigin malzemelerden oluşuyor
Tamam onla da olur canim.domatesini bol koyarsan daha lezzetli olur simdi birde yaz domatesi var immm ihhh diyorumHah tam o işte,görseline bakmadım henüz.Normalde kurutuluyor ama,ben çoğu zaman geç yaptığımdan yağmurlu nemli havalara rast geliyor,bende atıyorum buzluğa.Annemden de kabul etmiyorum,herkes kendi işini görmeli diye...
Yoksa aslı dediğin gibi...
Sağol bebeğim,deneyeceğim,domatesli mercimeği rüyamda da görmedim işin aslı,merak ediyorumTamam onla da olur canim.domatesini bol koyarsan daha lezzetli olur simdi birde yaz domatesi var immm ihhh diyorum
Nane annemde kullanır ama bende biber salcali yemedim bak :) ayy nane dedinde en cok yogurt corbasina gidiyo beeh canim cektiSağol bebeğim,deneyeceğim,domatesli mercimeği rüyamda da görmedim işin aslı,merak ediyorum
Biz biber salçası ve nane eritiyoruz bu çorbaya normalde...
Nane annemde kullanır ama bende biber salcali yemedim bak :) ayy nane dedinde en cok yogurt corbasina gidiyo beeh canim cekti
Yakin zamanda yapmaliyimm
Yapalım,yazın çocuklar yemiyor ama ben severim yaz kış:)Yakin zamanda yapmaliyimm
Sevilmez mi soguk daha guzel oluyo bence :)Yapalım,yazın çocuklar yemiyor ama ben severim yaz kış:)
Haklısın meeeeg, nem çok kötüyazı sevmiyorum nefret ediyorum çok kılım gıcığım terlemek nefretlik bişey iğrenç tiksinç bişey şu yaz. Sıcak ne alaka yani,doğama aykırı bi durum!!!!
Nem yok mu neemmm ah o adi nemmm
İyisin değil mi enyacım,eşinin dikişleri alındı mı?Gece seni etiketleyecektim,tel elde uyumuşum:)Misafir yoğunluğumdan gelemiyorum
Kalbim sizlerle
♡♡♡
Yarın gün boyu hastane işlerimiz var
Sevgiler herkese.
İnşallah güzelce dikişlerini aldırıp gelirsiniz kuzum ❤❤Misafir yoğunluğumdan gelemiyorum
Kalbim sizlerle
♡♡♡
Yarın gün boyu hastane işlerimiz var
Sevgiler herkese.
daha iyiyim canim sen nasilsin.Kuzum nasıl oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?