- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #37.001
Kapak olmadı imzamı oldu enyamm :)Günaydın oba!
Ellerine sağlık şekercim ♡♡◇
Kapak olmadı imzamı oldu enyamm :)
Kuzum sen bakamıyorsun diye şey etmiştim yoksa aklimdasin ❤❤ buyur sende tabi ki söylememe gerek mi var :))Hani ben
AynenKuzum sen bakamıyorsun diye şey etmiştim yoksa aklimdasin ❤❤ buyur sende tabi ki söylememe gerek mi var :))
Var var kuzum :)) hepimize yeter ❤❤Aynenkız sucuk lu yumurta bitti mi
Ben bugün kahvaltıda kuymak yaptım kız rizelimisin onlar diyorlar muhlama diye ☺Duruuuun,mıhlamalar geldiEki Görüntüle 2020632 Eki Görüntüle 2020633
Çakmak ıslanmış galiba @Tatlicadi Meg çimenlerde düşürmüş,zor tutuşturdum çalıları
Aaaa ben mıhlama dedim liitfeen,trabzon kökenBen bugün kahvaltıda kuymak yaptım kız rizelimisin onlar diyorlar muhlama diye ☺
Ben 7 de kalktım kahvaltı hazırladım saat 11 oldu gelmedi halenHannaaaaaaaaaaz@Hannaz kalk kız.kaaaalk,lüüütfeeeen,bak seni beekliyoruuuuz
Aaaa ben mıhlama dedim liitfeen,trabzon köken
Dürtsün biri,h a n n a a z,h a a n n a a z c ı ı m m ,h a d i k a l k b e b e ğ i m. h a a d i i ...
Yok eşimde Trabzonlu benim de onlar hep kuymak diyorlar rezene gittik orada kuymak istedik bize mıhlama o mıhlama dediler de ondan dedimHannaaaaaaaaaaz@Hannaz kalk kız.kaaaalk,lüüütfeeeen,bak seni beekliyoruuuuz
Aaaa ben mıhlama dedim liitfeen,trabzon köken
Bizimkiler biraz erken çıkmışlar oradan1920lerde falan,bende bunu sonradan gelenlerden öğrendim,belkide rizeliydiler,bilmiyorumki...Yok eşimde Trabzonlu benim de onlar hep kuymak diyorlar rezene gittik orada kuymak istedik bize mıhlama o mıhlama dediler de ondan dedim
Hannaz ablan gelmediyse binnaz ablayı çağırsaydın keşke,onun yerini tutmaz kimse ama,nimetler ziyan olmasın,onca uğraşmışsın indirmeye,pardon hazırlamaya
Akşam ayran mı içtin ne bu uyku
Akşam ayran mı içtin ne bu uykuneyse neyse,buyur,hava sıcak zaten,soğukta yenir bunlar
Yapalım kahvaltıyı içeriz,açlıktan gözlerim karardı,nisan bayıldı galiba,sesi çıkmıyorÇocuklar kahvaltı vs derken anca girebildim canım kahve yapıcam şimdi kendime gel beraber içelim
Yapalım kahvaltıyı içeriz,açlıktan gözlerim karardı,nisan bayıldı galiba,sesi çıkmıyorÇocuklar kahvaltı vs derken anca girebildim canım kahve yapıcam şimdi kendime gel beraber içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?