- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #37.021
Mesajları da çift görmeye başladım,aaaa
Mesajları da çift görmeye başladım,aaaa
Aaaaa kız kahvaltılıklar bozuldu mu ne beklemekten,zehirlendik mi yoksaBen de çift görüyorum
Ahahahahahahha acil timi geldi naniiiiii naniiiiii naniiiiiiAaaaa kız kahvaltılıklar bozuldu mu ne beklemekten,zehirlendik mi yoksaAma ben dediydim sabah,hannaaaaaaz,kalk yiyelim dediydim
Aaaaa kız kahvaltılıklar bozuldu mu ne beklemekten,zehirlendik mi yoksaAma ben dediydim sabah,hannaaaaaaz,kalk yiyelim dediydim
Bundan sonra belediye hoparlorunu denize tahsil ettim bol bol bağırır artıkDuymadım ayol aaaainsan megafonla çağırır
Ah ,of, tuzsuuuz,ah,sen bi hindi kesiver bana,sanki iyi gelecek,öyle hissediyorum,suyuna da pilav yap,cacığı unutma,naneli,ooof...Ahahahahahahha acil timi geldi naniiiiii naniiiiii naniiiiii
Olsun,ahh,arkadaş hatırına çiğ tavuk yenir,ama bu bozulmuş,şansımaDuymadım ayol aaaainsan megafonla çağırır
Kız zaten biz kesip yemezsek bizim kadrolu sansar yiyecek kanımca yakındaAh ,of, tuzsuuuz,ah,sen bi hindi kesiver bana,sanki iyi gelecek,öyle hissediyorum,suyuna da pilav yap,cacığı unutma,naneli,ooof...
Olsun,ahh,arkadaş hatırına çiğ tavuk yenir,ama bu bozulmuş,şansıma
Kız bu gece o dediğin hayvanı gördüm rüyamda,ne alakaysa,sanki kedi gibi,tüyleri parlıyor,eşime de diyorum bir arkadaş demişti,sansar bu galiba diyeKız zaten biz kesip yemezsek bizim kadrolu sansar yiyecek kanımca yakında
Ahahahahahahha senin üstünde ne kadar etkili birakmissam durmadan rüyanda beni yada konuştuklarımızı görüyorsun valla galiba yicez ama koyabilirsemKız bu gece o dediğin hayvanı gördüm rüyamda,ne alakaysa,sanki kedi gibi,tkoyabilirsemyor,eşime de diyorum bir arkadaş demişti,sansar bu galiba diye
Bence de yiyelim hindiyi o yemeden.Rüyam gerçekti ama
Ahahahahahahha senin üstünde ne kadar etkili birakmissam durmadan rüyanda beni yada konuştuklarımızı görüyorsun valla galiba yicez ama koyabilirsem
Ahahahahahahha benn dünyanın en gozel garisiyammmm:
Çok etkileyici kadınsın,dediydim sana...
Bende şahidimAhahahahahahha benn dünyanın en gozel garisiyammmm
AhahahahahahhaBende şahidim
şimdi sibel yapar bize,ben hastayım:/Biri kahve yapmasa içsek :/ veya dursun akşam içelim şöyle buzlu bi limonata olsa fena olmazdı :/
Kız sibel hayrına bi yap @tuzsuz_ruh :))şimdi sibel yapar bize,ben hastayım:/
İyiyiz abla,sen nasılsın,pazar yakın mı bari,yorma kendini...Selamlar hanımlar ne habersniz,biraz durup pazara gideceğim herkesler iyidir demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?