- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #37.121
OlabilemezBu senin yaramaz olabülümü,hani sarışınlıktan şeyettim de
Yollarını beklediğin,planladığın yaramaz olabülü mü o zamanOlabilemez
O yaramaz var ya,benimki değil diyebilirim sana ancakYollarını beklediğin,planladığın yaramaz olabülü mü o zaman
Hımmm,baya bi anladım tabiO yaramaz var ya,benimki değil diyebilirim sana ancak
Sen zeki kızsın,muhakkak anladın biliyorumHımmm,baya bi anladım tabi
Ehemm,hehehe,ona şüphe yok tabi de,12 saatlik uykuyla duruyorum,haliyle beyin yorgun oluyo tabiSen zeki kızsın,muhakkak anladın biliyorum
Ben biliyorum zaten yorulmaEhemm,hehehe,ona şüphe yok tabi de,12 saatlik uykuyla duruyorum,haliyle beyin yorgun oluyo tabiYoksaa ben vaar yaa
Çoook iyiyiz beeeeBen biliyorum zaten yorulma
Zehir gibisin
Ben de fena sayılmam hani
Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olmadık di miZüperiiizzz
Ya yalan mı konuşuyoz alla allaKörler sağırlar birbirini ağırlar gibi olmadık di miYok olmamışızdır ya
Ya yalan mı konuşuyoz alla alla
He serinledi 42 derece oldu. 45'ten iyidirYani...Serinledi mi hava biraz megim,bu gece çıkacağız çocuklarla,uzun kollu giyecekler galiba,o kadar esiyor burası...
Aaay,bana gel meeg,pikesiz uyuyamıyoruz vallahi,yazı geçir,istersen yine dönersin...He serinledi 42 derece oldu. 45'ten iyidir
Aaa şu dibimizdeki yeşil çadır seninki miydi Sibıl canım?Amma konuştunuz başım ağrıyor yaaa bi susunnn
Yaaaa car car car bi susmadiniz tabi benimki bu neeeee yaaa zaten hava olmuş 50 derece birde buAaa şu dibimizdeki yeşil çadır seninki miydi Sibıl canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?