- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.888
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #37.101
Bu nasıl kontes bacı,işine yarar mı acabaasıkoltugu sevmedim ne o oyle kokosingg hih bana daha rahat biseyler lazim cunkusu heryerim agridan dökülüyor: D
İşin sorrı suda,hararetlensen de içmiycenTurşu mu kalorisizyede ertesi.gun 2kg fazla cik tartida el ayak lokma gibi
Armudu begenmedimBu nasıl kontes bacı,işine yarar mı acabaasıEki Görüntüle 2020935
İşin sorrı suda,hararetlensen de içmiycen
Yoksa sebze o da
Hee,olmaa mıArmudu begenmedim
Oyle mi diyon giz
Yer minderlerimden veririm o zaman,buyur gel,hemde serin ooofffArmudu begenmedim
Oyle mi diyon giz
En sevdigimmmmYer minderlerimden veririm o zaman,buyur gel,hemde serin ooofff
Film izlemeye daldım ben deBuradayım meeeeg,yorgun,uykusuz ve int kesintili,uyuyan smile
Kalktım canım,günaydın,ateşi yakayım üşüdüysenOba kalkhala uyuyor herkes :/
Ben havuza gidiyorum :)) sen ateş diyorsun yaKalktım canım,günaydın,ateşi yakayım üşüdüysen
Ben havuza gidiyorum :)) sen ateş diyorsun ya) kahvaltı senden bugün
Bana bunlar yeter o zaman ellerine sağlık hemen şunları bitiriveriyim :)) ❤❤Buyur,nisanlı çikolata,herkes uyuyor şimdi,biz yiyelim,çabucak birşeyler hazırladımEki Görüntüle 2021011 Eki Görüntüle 2021012
Bence aç kalcan,ben hiç onlarla bırakırmıyım seni çikolatalı kraliçemBana bunlar yeter o zaman ellerine sağlık hemen şunları bitiriveriyim :)) ❤❤
Niye kız o kadar pis boğaz miyim benBence aç kalcan,ben hiç onlarla bırakırmıyım seni çikolatalı kraliçemEki Görüntüle 2021013
Afiyet olsun,gelen olursa aç kalmaz hem
Aa,o da nerden çıktı,herkes gelir uyandıkça,hazır olsun dedim.Niye kız o kadar pis boğaz miyim ben
Tamam tamam :))Aa,o da nerden çıktı,herkes gelir uyandıkça,hazır olsun dedim.
Bu senin yaramaz olabülümü,hani sarışınlıktan şeyettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?