- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.841
Kesinlikle resmen dalga geçmişSalla gitsin yav
Kesinlikle resmen dalga geçmişhepimizle baksana burada da onun hakkında konuşuyoruz
Tabikidee tehlikeli ben korkarim boyle insanlardanBaşka bir boyutta yaşıyor böyle insanlar gerçek hayatta bana göre tehlikeli insanlar
Onceki nickin neydi ya da ben mi gormedim acaba
KesinlikleTabikidee tehlikeli ben korkarim boyle insanlardan
Kimin benim mi canım anlamadımOnceki nickin neydi ya da ben mi gormedim acaba
Evet ya sizin. Bazi bilindik uyeler nick degistiriyorlar ya sizin oyle birsey oldumu yani :)Kimin benim mi canım anlamadım
Hayır canım daha önceden 1ol_20 idi 2 yıldır bu ismi kullanıyorum çok oldu değiştireli canımEvet ya sizin. Bazi bilindik uyeler nick degistiriyorlar ya sizin oyle birsey oldumu yani :)
Pardon o zamanHayır canım daha önceden 1ol_20 idi 2 yıldır bu ismi kullanıyorum çok oldu değiştireli canım
Yok canım zaten çok eski üyeyim dedim ya diyet ve spor topiklerinde tanıyorlar beni bdv okuyorum yorum yapmam geneldePardon o zaman
8. Yila gireceksiniz neredeyse MaşallahYok canım zaten çok eski üyeyim dedim ya diyet ve spor topiklerinde tanıyorlar beni bdv okuyorum yorum yapmam genelde
Mapusa mı düşüyor
Sağol canım yanlız bdv denk geliyordum sana seni nicki görünce Wwonka çikolata fabrikası geliyordu8. Yila gireceksiniz neredeyse Maşallah
Düştü belki de sesi kesildiMapusa mı düşüyorSarmalar,içli köfteler,börek yaparım ben ona
Hiç bana yapmıyorsun bacım her yere yazıyorum Antep yemeklerine bayılıyorum diyeMapusa mı düşüyorSarmalar,içli köfteler,börek yaparım ben ona
Niye yalnız bıraktın beraber gitseydinDüştü belki de sesi kesildi
Bende ordan esinlendim zaten cok tatli bir filmdi izlemeye doyamadigimSağol canım yanlız bdv denk geliyordum sana seni nicki görünce Wwonka çikolata fabrikası geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?