- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.881
İnanmamhaayııııyyyy
Ben girdim malesef tövbeliyim bdv yorum yazmaya bugün yazdım şu ayşenazaİnanmamBen 6,5 yıldır üyeyim hiç mapusa girmedim..
hep bdvnin suçu bananeİnanmamBen 6,5 yıldır üyeyim hiç mapusa girmedim..
Antep usulü kuru dolma yaparım size
Boşverin girmeyin orayaBen girdim malesef tövbeliyim bdv yorum yazmaya bugün yazdım şu ayşenaza
Yemek yarışmasına takıl orada banlanmazsın birde geyiktehep bdvnin suçu banane
Allahım sana geliyorumAntep usulü kuru dolma yaparım size
sıradaki yarışma ne zaman ben çorba yarışması istiyorumBoşverin girmeyin orayaSizi yemek yarışmasına alalım
Kızım biz hiç mapısa düşmedik ki 8 senedir,nasıl bi yer ki orasıMapusa
Şu mezelere katılmayı çok istiyordum ruh halim hiç müsait olmadı kaçırdımBoşverin girmeyin orayaSizi yemek yarışmasına alalım
Her ayın başında başlıyoruzsıradaki yarışma ne zaman ben çorba yarışması istiyorum
Kızım biz hiç mapısa düşmedik ki 8 senedir,nasıl bi yer ki orası
Nevo biz mal mıyız,niye biz mapısa gitmedik,yürü haddi gidelim bi kerecik
peki hangi kategori olcak kurabiyeden sonra biraz kopya verde çlışmalara başlıyım nevrestemHer ayın başında başlıyoruz
Oylama yapıyoruz canım ortak karar veriyoruzpeki hangi kategori olcak kurabiyeden sonra biraz kopya verde çlışmalara başlıyım nevrestem
Düşündüm de almıyalım biz bence de
Bizde bir problem varYok ben almayayım
ben yemek bölümünde yeniyim o yüzden bilmiyorum hocam şimdi öğrendimOylama yapıyoruz canım ortak karar veriyoruz
Evet çağırıyorlar gidip oy kullanıyoruz,sonra diyorlar ki değiştir oyunu şu olsun bunu oylaOylama yapıyoruz canım ortak karar veriyoruz
Ben çorba istiyorum burdan duyurulurrrEvet çağırıyorlar gidip oy kullanıyoruz,sonra diyorlar ki değiştir oyunu şu olsun bunu oyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?